Els funcionaris de la Ciutat de la Justícia tornen aquest dijous al treball

La Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques ha acabat d’adequar les instal·lacions provisionals que albergaran els òrgans judicials afectats per l’incendi del passat 10 de setembre. D’aquesta forma, els funcionaris autonòmics de l’Administració de Justícia es reincorporen aquest dijous per a prendre contacte amb el seu nou lloc de treball.

El foc va destruir els jutjats 1, 2, 3 i 4 de Primera Instància (situats en la segona planta de la pastilla A, on es va originar el foc) i va afectar també als jutjats de Primera Instància 5, 6, 7 i 10 (en la tercera planta).

Els vuit òrgans judicials expliquen des d’aquest dimecres amb unes instal·lacions provisionals en el segon pis, al costat de l’Audiència Provincial (on aniran els jutjats sinistrats), i en unes dependències de la Junta Electoral que ara mateix no s’utilitzen (on se situaran els jutjats de la tercera planta).

Durant les últimes hores s’ha treballat per a equipar-los amb mobiliari, completar les instal·lacions telefòniques i informàtiques i comprovar el correcte funcionament de la climatització en ambdues zones.