6.9 C
Valencia

La Fundació Globalis entregarà els seus premis el 14 de desembre a Vila-real

Els Premis Globalis 2018 se celebraran al Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real a les 12.00 hores.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Les empreses que opten als Premis Globalis 2018 ja han defés davant del Jurat les seues candidatures on han explicat perquè són innovadores, el seu model de negoci, la viabilitat econòmica de l’organització o la seua part de responsabilitat social corporativa, entre d’altres aspectes.

La Fundació Globalis, amb el suport de l’Ajuntament de Vila-real, ha convocat la quarta edició dels Premis Globalis a través dels quals volen identificar, reconéixer, promoure i divulgar l’esforç dels emprenedors que estan al front de joves iniciatives empresarials. Els guardons pretenen destacar tant els esforços com les capacitats per a dur endavant els projectes empresarials presentats, mostrant exemples que animen iniciatives paregudes.

El Jurat encarregat de decidir els guardons atorgarà un primer premi valorat en 1500 € i dos accèssits de 1.500 € i dos accèssits de 500 € , a més del Premi Trajectòria i el Premi Vila-real Innpulso que s’atorga juntament amb l’Ajuntament de la ciutat, reconeixement per a l’empresa que representarà la ciutat de Vila-real en les diferents trobades organitzades en el marc de la Xarxa Nacional de Ciutats de la Ciència i la Innovació. Aquest guardó serà exclusivament concedit per a una empresa que s’ubique o tinga vinculació amb la ciutat.

Aquesta cinquena edició dels Premis Globalis està patrocinada per empreses d’alt nivell de la província de Castelló com ara Vidres, Multiópticas, Fundació José Soriano, Esmalglass-Itaca i Élite Cementos.

- Publicitat -

Fundació Globalis

La Fundació Globalis és una entitat privada que té com a objectiu promoure la modernització del teixit empresarial a Vila-real i el seu entorn d’influència dona suport a totes aquelles iniciatives que suposen innovació o diversificació empresarial o social.

- Publicitat -

Dinamitzant el teixit socioeconòmic, la ciutat i la seua àrea d’influència des d’una perspectiva global amb un nou model d’innovació 360º, Globalis promou i dona suport a l’emprenedoria i als projectes innovadors, treballa per a millorar l’ocupabilitat dels joves i, a més, dona suport a projectes innovadors vinculats al sector de la salut, la nutrició o l’esport.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,557FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià