10.9 C
Valencia

La Fundació Levante U.D. Cent Anys tomba l’oferta de López

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Fundació del Levante UD Cent Anys va decidir ahir no vendre José Luis López les 6.000 accions per les quals pagava 400.000 euros (a 67,8 euros l’acció). El patronat ni tan sols va arribar a votar l’última proposta de l’expresident del Levante UD, que consistia en la compra de les accions per mitjà de la fundació José Luis López per a després donar-les al Frog i la Delegació de Penyes (3.000 per a cadascuna). Els patrons no van votar eixa oferta perquè, segons va explicar el pressent de la Fundació, José Manuel Va serrtes, no s’havia presentat en el termini establit per a entrar en l’ordre del dia.

López va fer arribar a Va serrtes la seua proposta per escrit „en un sobre„ el dilluns, però havia d’haver-ho fet tres dies hàbils abans del patronat. López defén que va enviar per correu electrònic el text el divendres 9 de desembre, però Va serrtse’n va assenyalar que ho tenia en la safata de «correu no desitjat» i no ho va veure fins a ahir, fora del termini. A més, alguns patrons van ressaltar que López havia d’haver enviat el correu a la seu de la Fundació i no al professional de Va serrtes.

- Publicitat -

Amb tot açò, el patronat es va disposar a debatre sobre la primera oferta de López, la del 27 de novembre. Davant ella, Va serrtse’n va assenyalar que el patronat havia d’aprovar la proposta amb el vot de dos terços dels patrons i després, a més, es necessitaria l’aprovació del Protectorat de Fundacions. Això impediria que López poguera disposar de les accions dilluns que ve en la junta d’accionistes, condició indispensable per a la compra. Així doncs, López va retirar la proposta.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,020FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló activa el Cecopal després de la declaración de l’estat d’alarma per a reforçar la resposta devant la covid-19

L'Ajuntament constituirà aquest dimarts aquest òrgan de coordinació política i tècnica per a abordar les noves mesures

La Diputació de Castelló aposta per un model de turisme sostenible i respectuós amb la cultura i les tradicions

La institució participa en un estudi per al foment de la cultura rural sostenible del bé comú, presentat hui a Alfondeguilla en l'acte organitzat per l'Associació Valenciana per al Foment de l'Ecomomia del Bé Comú

Vila-real encara la segona ona de la pandèmia amb prop de 800 denúncies des de març

L'Ajuntament de Vila-real encara el nou estat d'alarma i les restriccions de la segona ona de la pandèmia amb l'experiència del paper “clau” que tant Policia Local com Protecció Civil han exercit des del 14 de març en la lluita contra la covid-19.

La Sanitat valenciana passa la barrera de les 1000 persones ingressades a hospitals per coronavirus

La Comunitat Valenciana ha registrat 356 confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens.

Alcalà-Alcossebre contractarà tres persones desocupades per a treballs de prevenció de la COVID-19

Dins del programa ECOVID que promou la contractació de persones de més de 30 anys, en situació de desocupació a conseqüència de la COVID-19, que desenvolupa la Generalitat Valenciana en col·laboració amb els Ajuntaments
- Advertisement -

: Valencià