19:10 - domingo, 1 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

InicioDeportesLa Fundació Levante...

La Fundació Levante U.D. Cent Anys tomba l’oferta de López

La Fundació del Levante UD Cent Anys va decidir ahir no vendre José Luis López les 6.000 accions per les quals pagava 400.000 euros (a 67,8 euros l’acció). El patronat ni tan sols va arribar a votar l’última proposta de l’expresident del Levante UD, que consistia en la compra de les accions per mitjà de la fundació José Luis López per a després donar-les al Frog i la Delegació de Penyes (3.000 per a cadascuna). Els patrons no van votar eixa oferta perquè, segons va explicar el pressent de la Fundació, José Manuel Va serrtes, no s’havia presentat en el termini establit per a entrar en l’ordre del dia.

López va fer arribar a Va serrtes la seua proposta per escrit „en un sobre„ el dilluns, però havia d’haver-ho fet tres dies hàbils abans del patronat. López defén que va enviar per correu electrònic el text el divendres 9 de desembre, però Va serrtse’n va assenyalar que ho tenia en la safata de «correu no desitjat» i no ho va veure fins a ahir, fora del termini. A més, alguns patrons van ressaltar que López havia d’haver enviat el correu a la seu de la Fundació i no al professional de Va serrtes.

Amb tot açò, el patronat es va disposar a debatre sobre la primera oferta de López, la del 27 de novembre. Davant ella, Va serrtse’n va assenyalar que el patronat havia d’aprovar la proposta amb el vot de dos terços dels patrons i després, a més, es necessitaria l’aprovació del Protectorat de Fundacions. Això impediria que López poguera disposar de les accions dilluns que ve en la junta d’accionistes, condició indispensable per a la compra. Així doncs, López va retirar la proposta.

Get notified whenever we post something new!

spot_img

Create a website from scratch

Just drag and drop elements in a page to get started with Newspaper Theme.

Continue reading

Ya suenan las fallas: Las 26 preseleccionadas para fallera mayor y fallera mayor infantil 2024

Descubre a las 26 preseleccionadas para Fallera Mayor de Valencia 2024. Detalles, historias y pasión detrás de cada candidata. ¡Conoce a las futuras representantes!

Valencia presenta escriva.org: Acceso universal a las obras del fundador del Opus Dei

Descubre escriva.org, el portal que ofrece las obras de san Josemaría Escrivá en más de 20 idiomas, optimizado para personas con discapacidad visual.

Los prestigiosos economistas Daniel Lacalle y José Carlos Díez, impartirán clase en el MBA de la Cámara de Comercio de Valencia

El objetivo del máster está orientado a enriquecer aún más la formación de los futuros líderes empresariales, brindándoles una perspectiva práctica y profunda de la economía y de los negocios en el ámbito local e internacional.

Enjoy exclusive access to all of our content

Get an online subscription and you can unlock any article you come across.