jueves, 23 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Furta 16.000 en fruita en quedar-se la còpia de la clau d’un magatzem

Els agents van comprovar com el presumpte autor va arribar a accedir a l'interior d'esta empresa fins a sis ocasions.

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a un extreballador d’una empresa hortofructícola de Cox (Alacant) per presumptament robar en sis ocasions fruita per valor de més de 16.000 euros, i un carretó elevador elèctric valorada en 12.700 euros.

La investigació va començar el 22 del passat mes de maig, quan una persona va acudir a les dependències de la Guàrdia Civil de Callosa de Segura (Alacant), per a presentar una denúncia com perjudicat per la comissió d’un presumpte delicte de robatori amb força, segons ha explicat l’institut armat en un comunicat.

La víctima va assegurar que algú havia accedit a l’interior de la seua empresa, situada a Cox, per una porta lateral utilitzant una clau falsa que va trobar introduïda en el pany per la part interior. Pel que sembla, va sostraure un carretó elevador elèctric, valorada en 12.700 euros, i també dos palets de pomes, de la classe Golden, per valor de 945 euros.

Els agents de l’Equip encarregat de la investigació dels robatoris en el camp (ROCA) de la Companyia de la Guàrdia Civil de Torrevieja es van fer càrrec de la investigació i van constatar la veracitat dels fets descrits pel denunciant.

De fet, els agents van comprovar com el presumpte autor va arribar a accedir a l’interior d’esta empresa fins a sis ocasions, en dies diferents, i havia aconseguit robar fruita per un valor total de més de 16.000 euros.

Segons es desprén de la investigació, el presumpte era un extreballador de l’empresa que, abans de finalitzar el seu contracte, s’havia fet una còpia de la clau, sense autorització ni consentiment dels propietaris.

Els investigadors van aconseguir localitzar al sospitós i van aconseguir recuperar el carretó elevador elèctric, encara que no la fruita, ja que este s’hauria desfet ràpidament d’ella, a causa del caràcter perible del producte.

Per tot això, els agents de l’Equip ROCA, juntament amb efectius de la Guàrdia Civil de Callosa de Segura, van procedir a la detenció d’esta persona, un home de 38 anys, per ser el presumpte autor d’un delicte continuat de robatori amb força mitjançant clau falsa. Se li investiga per sis fets delictius.

El detingut ja ha sigut posat a la disposició de l’autoritat judicial i ha quedat en llibertat, a l’espera de judici.

Últimas noticias

Contenido relacionado