El regidor Pere Fuset declara el dilluns per l’accident mortal de Vivers

La Inspecció de Treball va multar a l'Ajuntament de València amb 40.686 euros per una infracció molt greu en el muntatge d'aquestes graderies dels concerts del jardí de Vivers, en el qual va morir un treballador en la matinada el 27 de juny de 2017.

El Jutjat d’Instrucció número 18 de València ha citat a declarar dilluns que ve, en qualitat d’investigat, al regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, per l’accident laboral mortal registrat durant el muntatge de les graderies per als concerts de Vivers de la Gran Fira de Juliol de 2017.

Segons han informat fonts judicials, la declaració de Fuset, de Compromís, s’ha previst per a les 12 hores, després de ser ajornada a principis de mes a l’espera de la recepció d’un informe de la Inspecció de Treball, que ja obra en la causa.

El jutjat investiga les circumstàncies en les quals es va produir l’accident del treballador i les possibles responsabilitats que es pogueren derivar.

La Inspecció de Treball va multar a l’Ajuntament de València amb 40.686 euros per una infracció molt greu en el muntatge d’aquestes graderies dels concerts del jardí de Vivers, en el qual va morir un treballador en la matinada el 27 de juny de 2017.

CatalanSpanish