Nules acollirà dos esdeveniments esportius d’àmbit autonòmic de futbol i hoquei

Per al 23 de desembre Nules prepara dos esdeveniments esportius importants, un torneig de futbol per a cadets i el primer partit d'hoquei de lliga autonòmica.

AVL

El 23 de desembre, Nules albergarà dos esdeveniments esportius d’àmbit autonòmic, per una banda se celebrarà el torneig de Nadal I Memorial Antonio Pérez Balada, en el que participaran els equips, cadet del Vila-real C.F., València C.F., el C.D. Castelló i C.F. Nules; per altra banda es disputarà a la pista d’hoquei local, el primer partit oficial corresponen a la lliga valenciana entre el Club de Patinatge Taurons i el Sagunt.

La regidora d’Esports, Mª Jesús Gabaldón ha presentat els detalls, junt amb el coordinador de l’escola del C.F Nules, Sergio Lafuente; i el president i entrenador del Club de Patinatge Taurons de Nules.

Davant açò, la regidora d’Esports ha destacat “el treball que realitzen els diferents clubs esportius locals i que una vegada més Nules serà punt de referència tant del futbol com de l’hoquei a escala de la Comunitat Valenciana”.

En relació al I Memorial Antonio Pérez Balada, el coordinador de l’escola del C.F Nules, Sergio Lafuente, comenta que “fa molts anys que no organitzem un torneig de Nadal i amb aquest el que volem és fer-li un homenatge al futbolista més important de Nules com és Antonio Pérez Balada. L’objectiu del club és que aquest torneig tinga una continuïtat i en les pròximes edicions s’amplie a les altres categories”.

Els horaris dels partits seran a les 9.00 hores la primera semifinal entre el CF Nules i Vila-real CF; a les 9.50 hores la segona semifinal entre el C.D Castelló i el València C.F; a les 10.45 hores es disputarà el partit pel segon i quart lloc; i a les 11.45 hores tindrà lloc la final.

Pel que té a veure amb el partit d’hoquei, que jugarà el Club de Patinatge Taurons el seu president, Juan Ferrer, comenta que “per primera vegada es podrà veure a Nules un partit oficial d’aquest esport gràcies a la construcció de la pista d’hoquei al nostre poble donat que fins ara per a jugar el partit local ens havíem de desplaçar a Vila-real”.

El Club de Patinatge Taurons juga amb les categories d’aleví, Benjamí i infantil en la lliga autonòmica d’hoquei juntament amb altres poblacions com Orpesa, Castelló, Vila-real, Canet, Sagunt, Almàssera, Elx i Torrevella.

Tant el camp de futbol municipal, on es disputarà el I Memorial Antonio Pérez Balada, com el CEIP Jaume I, on tindrà lloc el partit d’hoquei es troben en l’avinguda Jaume I de la localitat.

- Advertisement -
CatalanSpanish