Gabarda: “el PP vol impedir la moció per a demanar la dimissió de Camps del Consell Jurídic Consultiu”

La portaveu en la Diputació de Castelló, Cristina Gabarda, critica que "mentre Bonig s'absté, el Govern provincial pretén deixar-la damunt de la taula".

La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació Provincial de Castelló, Cristina Gabarda, ha manifestat que “el PP vol impedir la moció per a demanar la dimissió de Camps del Consell Jurídic Consultiu per açò han utilitzat la seua majoria absoluta i l’han deixada damunt de la taula sense votar-la”.

Després de la comissió de transparència en la qual es tractava aquesta iniciativa per part de tots els grups de l’oposició, Gabarda ha criticat que “mentre Bonig s’absté en les Corts, mostrant la seua complicitat, l’equip de Govern de la Diputació de Castelló actua encara pitjor i pretén aplicar el corró per a evitar retratar-se deixant el document damunt de la taula sense dictaminar-ho abans de ple”.

La portaveu ha lamentat que “el que hauria de ser una petició unànime de tots els grups polítics com a Declaració Institucional en favor de la regeneració democràtica i recuperar la confiança en les nostres administracions valencianes haja sigut objecte de paralització per part del PP” i ha recalcat que “si no volen sumar-se a la iniciativa, siguen clars i ho diguen públicament”.

“Tota l’oposició en bloc, igual que els castellonencs saben que el Consell Jurídic Consultiu ha d’estar format per persones de rellevància i prestigi la qual cosa la presència de l’expresident no té cap sentit”, ha asseverat la diputada.