Gabriel Paulista torna a València per una lesió en una vèrtebra

El futbolista brasileiro pateix una fractura en l'apòfisis transversa L2 que es va produir després d'un colp patit en el partit del passat dimarts contra el Galatasaray

El brasiler Gabriel Paulista, protegeix la pilota davant un rival. EFE/Arxiu

El defensa brasiler del València Gabriel Paulista ha abandonat la concentració de l’equip en la localitat suïssa de Crans Montana a causa d’una lesió patida en una vèrtebra, va informar ahir el club valencianista.

Segons han confirmat les proves realitzades el futbolista brasileiro pateix una fractura en l’apòfisis transversa L2 que es va produir després d’un colp patit en el partit del passat dimarts contra el Galatasaray.

El València no ha comunicat un termini de recuperació del futbolista, que ha viatjat a València per a prosseguir el seu procés de recuperació en les instal·lacions esportives de Paterna.

La resta de la plantilla valencianista continuarà amb la seua concentració de pretemporada fins a dissabte que ve, dia en el qual es desplaçarà Holanda per a enfrontar-se al PSV Eindhoven, des d’on tornarà ja a València.

Publicitat