Gabriela Bravo renova com a Consellera de Justícia, Interior i Administració Pública

Bravo: "Crec en lo públic, sempre ho he fet. Fa quatre anys, quan em vaig fer càrrec de la cartera, ja vaig dir que jo portava el servei públic al meu ADN"

337

Ja experimenta al govern, la reconeguda jurista afronta un nou mandat amb una conselleria ampliada que ara afegeix les competències d’interior. “He sigut servidora pública tota la meua vida professional, ho he sigut per vocació i convicció i per tant és un honor continuar treballant a les institucions. Aquest honor ve amb més responsabilitat doncs la conselleria suma les competències d’interior a les que ja tenia.”

Bravo s’enorgulleix del treball dels últims anys a una conselleria que va comentar a un cinquanta per cent el seu pressupost, defensant la importància de tindre una justícia eficient i eficaç. Per ella constitueix “un factor d’estabilitat i prosperitat per a la inversió de les empreses però també un factor de seguretat i tranquil·litat per a la societat”.

La consellera també va donar pinzellades dels plans per al futur: una nova llei de l’administració, un millor i major sistema dels serveis d’emergència, l’estratègia valenciana de protecció civil i una estreta col·laboració amb els cossos i forces de seguretat de l’estat. Totes aquestes mesures, sumades a una ferma declaració d’actuació enfront de la violència masclista, es veien sostingudes amb una reflexió de Bravo “El públic ens afecta a tots, des d’ahí es poden defensar els drets i les llibertats de la ciutadania”.