VII Edició de la Gala de Perruqueria, Moda i Bellesa Valenciana en L’Umbracle

El dissenyador valencià Alejandro Resta presentarà, en exclusiva, la seua col·lecció Azaleas.

Dissabte que ve dia 30 de juny, la terrassa de L’Umbracle acollirà la VII Gala de Perruqueria, Moda i Bellesa Valenciana organitzada pel programa “Corte i Color” i patrocinada per la signatura de salut capil·lar Careprof.

El certamen reunirà, com cada any, a destacats estilistes valencians que mostraran en directe pentinats i recollits amb propostes que descobriran al públic les últimes tendències en perruqueria i maquillatge.

PublicitatAVL

Una vintena d’expositors entre els quals no faltaran exhibicions de barberia oferiran les propostes més avantguardistes per a donar resposta a aquesta moda que cada vegada compta amb més seguidors.

El fermall d’or d’esta Gala ho posarà Alejandro Resta, el dissenyador valencià amb més projecció internacional del moment. Ell presentarà, en exclusiva, la col·lecció Azalees i de manera molt artística. En la passarel·la ha demanat la col·laboració del seu amic i prestigiós perruquer francés, Bruno Barbeyrol on les models lluiran els seus vestits d’alta costura fusionats amb els pentinats i tocats esculturals del prestigiós artista perruquer.

En la seua setena edició, la trobada repeteix ubicació en la terrassa de L’Umbracle, un entorn privilegiat a l’aire lliure i en el marc de la Ciutat de les Arts i les Ciències que es consolida com a escenari per a la seua celebració anual.

Es tracta d’un vertader homenatge a la perruqueria, bellesa i moda valencianes en un espai únic que aspira a convertir-se en referent per a estes disciplines.

Participants:
– Mónica Gil Style – Salón Eiffel – Piscis Estilistas
– Peluquería Peinados – Javier Moreno Estilistas – Anabelle Hair
– Leonor Estilistas – Salón Duni Look – Peluquería Raquel
– Ángela Ramírez Estilistas – Barbería Bosch – Esmeralda Vergara Peluqueros
– Salón Coquetas – ​M Luisa Barea Estilistas – Diego Arenas Peluqueros
– ​Peluquería Valcanera – Xaro Ferri Estilistas – Betrán Estilistas
Rovira