La Gala de l’Esport torna a la Vall d’Uixó, que donarà 23 premis a esportistes i entitats

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó recupera la Gala de l’Esport, que se celebrarà el 26 de gener, i que lliurarà 23 premis a esportistes i entitats locals.

AVL

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha recuperat la Gala de l’Esport, que se celebrarà el pròxim 26 de gener de 2018 en l’Auditori. El regidor d’Esports, Higi Daniel, ha explicat que “després d’anys d’absència estem orgullosos de tornar a organitzar aquest esdeveniment” en el qual es lliuraran 23 premis.

L’edil ha destacat que la Vall d’Uixó és “un referent, amb molta tradició esportiva i amb moltes entitats, que ensenyen a milers de persones els valors de l’esport i un estil de vida saludable”. Així, aquest acte “reunirà a tot l’esport local per a homenatjar als esportistes i les entitats valleres pels seus èxits”. A més també suposa “portar el seu nom a l’exterior i reafirmar la imatge de ciutat esportiva que tenim”.

Els 23 premis es divideixen en diversos blocs: competició oficial i alt nivell, esport promesa, esport en edat escolar, esport local, millor moment esportiu, mèrit esportiu i millor resultat a escala autonòmica, nacional o internacional. A més del lliurament de guardons, durant la gala hi haurà actuacions musicals i esportives.

Els premis estan regulats per unes bases, que arrepleguen com a condició, que els esportistes estiguen empadronats a la Vall d’Uixó i els equips i clubs tinguen la seua seu i desenvolupen la seua activitat en el municipi. L’excepció és el premi al millor moment esportiu, al que podran optar persones empadronades o no en la ciutat.

El termini de presentació de candidatures es tancarà el 14 de gener. Les sol·licituds es realitzaran mitjançant correu electrònic en l’adreça ‘[email protected]’ i hauran d’adjuntar un dossier sobre la proposta en el qual es fonamenten els mèrits per a obtenir el premi. Les bases es poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament.

Daniel ha animat a “tots els esportistes i entitats esportives” a participar en aquesta gala, que també posarà l’accent “en els valors que transmet l’esport, com la companyonia, l’esforç, la superació o la dedicació”. I també ha convidat a tots els vallers i valleres a assistir “a aquesta nit màgica de l’esport local”.

- Advertisement -
CatalanSpanish