20.6 C
Valencia

Les Galanies a les Reines de les Festes de Castelló, inici del compte enrrere final per la Magdalena del 2020

Gal·la Calvo Santolaria, reina infantil, este divendres i Carmen Molina Ramos, Reina de les Festes, el dissabte rebran els seus homenatges com a màximes representants de la ciutat,

- Publicitat -AVL

Les Galanies dedicades la Gal.la Calvo Santolaria, reina infantil, este divendres a les 20:00 hores i Carmen Molina Ramos, Reina de les festes, este dissabte, a les 22:00 marquen com cada any el conte enrere final per l’inici oficial de la setmana festera.

Estos homenatges, que amb cura, i dedicació pels detalls es preparen en honor a les màximes representants de les festes, Reines i Corts d’honor, són sempre el reconeixement a la responsabilitat i la implicació d’aquelles xiquetes i joves que aconsegueixen ser les màximes representants de Castelló amb tot el que això implica al darrere, tant pel seu entorn més proper, com per la infinitat d’actes als que acodir en una agenda anual que va molt més enllà de la setmana de les festes fundacionals de la ciutat.

Foto: Ediciones Digitales Muphy

Enguany, en la Magdalena del 75 aniversari, tant Gal.la com Carmen són conscients del moment que viuran a les hores vinents perquè el currículum fester de les dos així ho demostra. I és que haver-hi assistit a molts actes d’homentge semblants i sentir també la il·lusió de saber-se part de la festa, està molt lluny del que sentiran i es trobaran este cap de setmana en les seues respectives Galanies.

Pel que fa a la Galania de la Reina Infantil, a esta incombustible xiqueta de mirada ‘pilla’ i simpatia espontània li espera un acte on la mar serà la protagonista. Peixos i altres espècies marines prendran el Palau en un acte que guarda amb cel els detalls per no desvelar les sorpreses que li esperen a Gal.la però que té previstos moments de ben segur inoblidables i espectaculars vinculats a eixe 75 aniversari de les festes i als secrets del món ‘mar endins’.

Pel dissabte, en la Galania de Carmen, la mateixa història d’este acte de les Galanies, així com la de les Reines al llarg del temps i del record d’alguns dels esdeveniments magdaleners més destacats, conformaran part d’este homenatge a la Reina i a la seua cort d’Honor. Difícil serà saber si l’esforç de l’equip que dins de la Comissió del 75 aniversari ha preparat estos esdeveniments, a costa de moltes hores de son, aconseguix emocionar encara més a una jove que amb somriure etern i mirada penetrant està lluint amb elegància i ‘saber estar’ la banda verda de Reina de les Festes de Castelló.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,608FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Els consells de CaixaBank i Bankia donen el ‘sí’ a formar el banc més gran d’Espanya

El nou banc es dirà CaixaBank i comptarà amb més de 650.000 milions en volum d'actius.

Sanitat detecta un nou brot de coronavirus a l’Eliana

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 8 contagiats.

5 contagiats més a Ontinyent en un nou brot de coronavirus

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 37 contagiats.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Muro de Alcoy per contacte social

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 5 contagiats.

5 contagiats més a Castelló de la Plana en un nou brot de coronavirus

La localitat va registrar el passat 14 de setembre 234 contagiats.
- Advertisement -

: Valencià