Gallén: “fa ja tres mesos que un dels tres cardiòlegs i una especialista de digestiu es van anar a altres hospitals”

Els populars reclamen una solució a les llistes d'espera de digestiu i cardiologia.

530

El Partit Popular explica com “l’hospital de Vinaròs està veient com les llistes d’espera creixen cada setmana i els pacients han d’esperar prop de sis mesos per a ser visitats pels digestius o cardiòlegs del centre sanitari”.

La diputada en Corts Valencianes per la província de Castelló, Marta Gallén, ha explicat avui que “molts dels nostres portaveus i alcaldes del departament de salut de Vinaròs ens han transmés les queixes dels seus veïns per les llargues llistes d’espera existents per a ser citats en especialitats com a digestiu o cardiologia”.

Gallén explicava que “fa ja tres mesos que un dels tres cardiòlegs i una especialista de digestiu es van anar a altres hospitals i la conselleria de Sanitat no ha cobert aquestes places, un fet que està provocant que molts pacients vegen com se’ls anul·la la cita ja fixada i que uns altres hagen d’esperar sis mesos per a acudir a l’especialista”.

Els populars exigeixen “una solució urgent i que la Conselleria de Sanitat adopte les mesures oportunes per a evitar aquesta degradació de la sanitat pública per als habitants del nord de la província que veuen com el govern valencià és incapaç d’oferir solucions al caos que han provocat en la sanitat valenciana”.

La diputada popular finalitzava assenyalant que “estarem vigilants perquè no és de rebut que aquells que deien que venien a rescatar persones i mirar-los als ulls ara no vulguen veure el descontrol existent en l’hospital de Vinaròs i que amb la seua irresponsabilitat condemnen a centenars de persones a esperar mesos i mesos per a acudir a la cita amb el seu metge”.