Desmantellat un punt de venda i distribució de substàncies estupefaents i deté a quatre persones a Gandia

Un matrimoni comptava amb la col·laboració d'una altra parella que era l'encarregada de transportar les substàncies estupefaents fins al domicili

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Gandia un punt de venda i distribució de substàncies estupefaents, majoritàriament cocaïna i heroïna, i han detingut a quatre persones, dues dones i dos homes, de 22 i 51 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública.

Els policies van intervindre uns 45 grams de, pel que sembla, heroïna, uns cinc grams de, pel que sembla, cocaïna, 177 plantes de, pel que sembla, marihuana, tres bàscules de precisió, dos telèfons mòbils, un cotxe i diners en efectiu.

PublicitatRovira  

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies de la possible existència d’un habitatge a Gandia en la qual els seus habitants, un matrimoni, l’estarien utilitzant com a punt de venda i distribució de substàncies estupefaents a la menuda, majoritàriament heroïna i cocaïna.

Durant les investigacions, els agents van establir diversos dispositius de vigilància que en el transcurs dels quals van observar que a primera hora del matí acudia a l’habitatge una parella que era la que s’encarregava d’entregar la substància estupefaent que anava a vendre’s.

Continuant amb les investigacions, els policies van interceptar a la parella quan es dirigien al domicili i els van intervindre quatre bosses de plàstic, tres amb una substància de color marró, pel que sembla, heroïna; i la quarta amb una substància blanca, pel que sembla, cocaïna; una bàscula, dos telèfons mòbils, un cotxe i diners en efectiu, motiu pel qual va ser detinguda.

Com a conseqüència de les investigacions, posteriorment els agents van detindre al matrimoni i van realitzar dues entrades i registres domiciliaris, intervenint en un d’ells uns 32 grams de, pel que sembla, heroïna; dues bàscules de precisió i 177 plantes de, pel que sembla, marihuana.

Els detinguts, tres d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.