Dos anys de presó a un home per oferir èxtasi a dos policies per a evitar la condemna a Gandia

Els va proposar quedar-se amb part de la droga que portava damunt per a ser sancionat sol administrativament

Audiencia Provincial Valencia

L’Audiència Provincial de València ha condemnat a dos anys de presó a un home que va intentar subornar a dos policies locals, després que aquests el sorprengueren venent droga en l’aparcament d’una discoteca de Gandia en l’estiu de 2016.

El condemnat els va oferir part de les dosis d’èxtasis que portava damunt, amb la intenció d’evitar l’acció penal i que la sanció fóra només administrativa. La Sala li condemna a dos anys de presó per un delicte de suborn amb els atenuants d’intoxicació per consum d’estupefaents i de dilacions indegudes. Li imposa una multa de 1.920 euros.

L’assumpte es va tramitar mitjançant el procediment del Jurat encara que no va ser necessària la constitució del tribunal popular pel fet que les parts van aconseguir un acord previ, pel qual el condemnat reconeixia els fets i acceptava la pena.

Prèviament, el juny de 2017, l’home va ser condemnat per la Secció Quarta de l’Audiència de València a tres anys de presó per un delicte contra la salut pública relacionat amb la venda de droga de l’episodi pel qual ara és condemnat per haver intentat subornar als policies.

Publicitat