Detingut un jove com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa a Gandia

L'ara arrestat va ser recriminat per la víctima, ja que volia eixir de la discoteca per una eixida d'emergència

lloguers

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un jove de 19 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor un delicte d’homicidi en grau de temptativa, després d’apunyalar al vigilant de seguretat d’una discoteca la matinada del dia de Reis. La víctima va ser traslladada a un hospital i li van practicar 15 punts de sutura.

Els fets van ocórrer la matinada del dia de Reis, a Gandia quan un jove va tractar d’eixir d’una discoteca per una porta d’una eixida d’emergència, per la qual cosa el vigilant de seguretat es va acostar per a impedir-li-ho. El jove va intentar en diverses ocasions agredir-lo amb algun objecte, sent evitat les dues primeres ocasions pel jupetí d’autoprotecció que portava, resultant ferit en la zona baixa de l’abdomen.

El vigilant de seguretat va ser traslladat a un centre hospitalari amb una ferida en el costat esquerre de la cintura que va necessitar quinze punts de sutura.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat del sospitós i després de ser localitzat ha sigut detingut com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat