4:46 am - Tuesday, 7 July 2020

Gandia concedeix les ajudes per l’incendi de Marxuquera

- Publicidad -Reciplasa

L’Ajuntament invertirà 344.000 € en la reforma integral del pont de Monte Pino, molt danyat pel foc i amb deficiències tècniques. Les obres començaran abans que finalitze l’any i duraran 4 mesos.

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

Els Co-portaveus de Govern: el Vice-Alcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, i el Tinent d’Alcaldessa, José Manuel Prieto, han comparegut hui davant els mitjans de comunicació per tal d’informar dels principals assumptes tractats a la Junta de Govern Local.

Així, destaquen les primeres resolucions favorables de les 61 ajudes complementaries (a les assegurances…) sol·licitades i destinades a pal·liar els danys de l’incendi forestal de Marxuquera (l’estiu de 2018), sobre instal·lacions, bens i infraestructures o d’altres sectors econòmics diferents del forestal (103.603,93 €) i en bens mobles i immobles de persones físiques i jurídiques (102.686,50 €). Fins a un import màxim e 15.000 euros. “A la junta d’aquest matí s’hi ha resolt 27 i en les pròximes sessions s’hi ratificaran la resta. No hi ha hagut cap denegació, només en 2 casos s’ha demanat corregir errades en la documentació presentada”. Prieto ha assegurat que, segons la Intervenció Municipal, en dues setmanes posteriors a la resolució estarien ingressades les quantitats econòmiques corresponents a les ajudes.

La regidora de Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, informarà pròximament sobre les resolucions que afecten a les ajudes agro-forestals.

Com ja s’ha informat en altres ocasions, el remanent de la quantitat total d’ajudes, que excedeix a les sol·licituds, es destinarà a pal·liar els danys sobre infraestructures públiques. Com ara el pont de Monte Pino. “Anem a reformar-lo completament, perquè a més dels danys té deficiències tècniques. Hi farem un camí de calçada, hi ampliarem les voreres, hi eliminarem els pilars, etc… L’actuació té la seua complexitat tècnica, com ara el pas d’un canal de reg, etc…”, ha explicat Alandete. Les obres tenen un cost de 344.000 € i podrien començar abans de finals d’any, amb una durada de 4 mesos. Mentrestant, s’hi habilitaran dues vies d’accés alternatives i provisionals: per les pistes de tennis antigues i pel pont (s’hi arreglarà la barana també afectada pel foc) del camí de la Bassa dels Peres.

D’altra banda, la Junta de Govern Local també ha informat de la recepció d’una subvenció de 22.681 € per tal de posar en valor les sendes turístiques locals.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Sis dies sense que Sanitat notifique morts a la Comuntat Valenciana

La Comunitat Valenciana ha encadenat sis dies seguits sense que es notifiquen defuncions per coronavirus, per la qual cosa el número total...

L’alcaldessa de la Vilavella analitza la situació municipal amb el president de la Diputació

Navarro ha aprofitat la seua primera reunió oficial amb Josep Martí per a agrair el seu suport durant la crisi del coronavirus i sol·licitar la mediació de la Diputació perquè les institucions supramunicipals actualitzen els seus pagaments amb l'ajuntament.

Un menor de 15 anys, atés en colpejar-se al saltar a l’aigua en una cala de la Renegà

Després de l'assistència, el ferit ha estat traslladat a l'hospital General Universitari de Castelló en l'ambulància de suport vital bàsic.

L’Ajuntament de Vila-real paga prop de 140.000 euros en hores extres i ajudes al personal municipal

Concretament, s'han abonat als empleats municipals un total de 125.172 euros en concepte d'hores extraordinàries i 13.973 euros d'ajudes socials, de manera que queden liquidades les quantitats pendents del passat any.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià