Huit intoxicats en inhalar fum en l’incendi d’un habitatge a Gandia

Els dos veïns i els quatre policies locals han sigut traslladats a l'hospital Francesc de Borja de Gandia, els dos policies nacionals s'han traslladat pels seus mitjans a la seua mútua de treball, i la dona atesa per la crisi d'ansietat no ha acudit a cap centre sanitari

Els serveis mèdics han assistit aquest dijous a huit persones intoxicades per inhalació de fum i a una dona de 74 anys per una crisi d’ansietat, després de l’incendi registrat en un edifici d’habitatges en la plaça Exèrcit Espanyol del municipi de Gandia.

El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), que ha mobilitzat una unitat del SAMU i tres de Servei Vital Bàsic (SVB), ha informat que l’alerta s’ha produït a les 12.10 hores, i que entre els intoxicats hi ha dos veïns, un home de 79 anys i una dona de 69; quatre policies locals, i dos policies nacionals.

En concret, els dos veïns i els quatre policies locals han sigut traslladats a l’hospital Francesc de Borja de Gandia, els dos policies nacionals s’han traslladat pels seus mitjans a la seua mútua de treball, i la dona atesa per la crisi d’ansietat no ha acudit a cap centre sanitari.

Per part seua, el Consorci de Bombers ha manat cinc dotacions dels parcs de Gandia i Oliva, i ha donat per extingit l’incendi, que ha afectat el dormitori principal de l’habitatge, a les 12.55 hores.

Així mateix, han explicat que l’home i la dona s’havien quedat confinades a la terrassa fins que s’ha extingit l’incendi i ventilat la zona, i després han sigut portats al carrer.

Publicitat