Detingut a Gandia un home després d’intentar robar a un agent de paisà

L'ara detingut, li va demanar un euro a l'agent i, en negar-se a donar-li-ho, suposadament va ficar la mà en el caixetí de la màquina alhora que li amenaçava d'agredir-li si no romania quiet

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia (València) un home de 37 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència després d’haver intentat robar diners a un agent que es trobava prestant servici de paisà.

Segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat, l’agent acabava de comprar un producte en una màquina expenedora i estava esperant arreplegar el canvi. En eixe moment, se li va acostar l’ara detingut, li va demanar un euro i, en negar-se a donar-li-ho, suposadament va ficar la mà en el caixetí de la màquina alhora que li amenaçava d’agredir-li si no romania quiet.

PublicitatRovira  

El policia es va identificar en eixe moment com a agent, però el presumpte agressor va fer cas omís de les seues indicacions. El funcionari ho va retindre fins a l’arribada de més agents, que ho van detindre.

Es dona la circumstància que el sospitós estava sent buscat per la Policia després d’infringir un orde d’allunyament d’un familiar. El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.