Gandia, “L’ajuntament de Vinaròs es nega a posicionar-se sobre la millora de les freqüències ferroviàries”

El Partit Popular ha lamentat avui a través del seu portaveu adjunt, Lluís Gandia, que en el ple del passat dijous “els vots de Podemos, PSPV-PSOE i Compromís van impedir el debat sobre la proposta realitzada pel PP per a millorar les freqüències ferroviàries fins a Vinaròs”.

Gandia ha assenyalat que “el tripartit va aplicar el corró per a impedir el debat i així evitar pronunciar-se sobre una reclamació que és de la societat i amb la qual ells únicament cerquen obtenir vots i no solucions”.

Els populars han afirmat també que “amb la decisió del tripartit de prohibir el debat es va privar als vinarocenses de conèixer les posicions de cada partit, un fet que demostra que per als governants locals el primer és el partit i després els vinarocenses”.

Gandia ha anunciat que “per al pròxim ple anem a tornar a presentar la proposta perquè ara és el moment d’exigir al Ministeri que complisca amb l’increment de freqüències que va anunciar fa mesos i també exigir a la Generalitat que aporte els recursos econòmics com fan altres autonomies per a completar les freqüències que necessitem”.

ValenciàEspañol