26 C
Valencia

Gandia presenta la seua Madrina per la Setmana Santa 2020

- Publicitat -AVL

Van assistir a l’acte la Presidenta de la Junta Major de Germanors,  José Martí i la seua Junta Directiva, la Padrina de l’any 2019, Paula Beltrán Alandete, la Padrina de l’any 2020, Xaro Pérez Aparisi, el Consiliari de la Junta Major de Germanors, Angel Saneugenio, l’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, el Regidor Delegat de l’Ajuntament en la Setmana Santa, Miguel Àngel Picornell, Regidors de la Corporació Municipal, Representants de les Forces d’Ordre Públic, Falleres Majors de Gandia amb el President de la Federació de Falles, Germans Majors, Cambreres i Madrines, consiliaris i assemblearis de les 18 Germanors, familiars i amics.

Va començar l’acte amb el comiat de la Padrina de l’any 2019, Paula Beltrán, qui va tindre paraules d’agraïment a tots els que li havien acompanyat durant aquest intens any de mandat, molt especialment a la seua família, a la Presidenta de la Junta Major, a  José Martí, la seua Junta Directiva, a totes les Germanors pel tracte que li havien donat i a l’alcaldessa de la ciutat i els representants de la corporació municipal per haver-la fet partícip de la vida social de la ciutat. També va tindre un record molt especial cap a la seua mare, morta recentment, i al costat de la qual ha pogut gaudir de pràcticament tot el seu mandat.

A continuació, la Presidenta de la Junta Major,   José Martí, igualment va agrair a la Madrina del 2019 per la seua dedicació i lliurament al llarg del passat exercici, destacant el seu caràcter alegre i pròxim i, seguidament, va remarcar les qualitats de la Xaro Pérez que l’havien feta mereixedora de tal distinció, sent una persona molt vinculada al barri de Beniopa, a la seua Parròquia i a la seua Germanor de l’Entrada de Jesús a Jerusalem, a més de pertànyer durant 11 anys a la Directiva de la Junta Major de Germanors de la Setmana Santa de Gandia. La Presidenta va finalitzar les seues paraules animant a Xaro a gaudir intensament d’aquesta nova etapa en la seua vida.

Va seguir l’acte amb la imposició de la insígnia d’or de la Junta Major i el lliurament de l’acta amb el seu nomenament així com d’una placa commemorativa del seu nomenament.
Va ser llavors el torn de l’Alcaldessa de Gandia, Sra. Diana Morant, qui va començar el seu discurs destacant les emocions que en una nit com aquesta anava a sentir Xaro Pérez, en la qual anava a ser presentada davant la societat gandiana com a nova Madrina de la Setmana Santa. En les seues paraules, Diana Morant va destacar l’esperit solidari, tolerant, patrimonial i turístic, que amb el pas del temps, ha anat enfortint la nostra Setmana Santa, donant-li el reconeixement social que hui dia atresora i convertint-la en un referent.

L’alcaldessa va tindre unes paraules de reconeixement a Paula Beltrán pel seu compromís i dedicació durant el seu any de mandat. Posteriorment, va felicitar la nova Madrina, i va desitjar que viva molt intensament cada minut d’aquesta oportunitat que li han brindat els seus companys i les seues companyes de la Setmana Santa, amb la convicció que serà una magnifica representant de la Setmana Santa i de la ciutat. Tot seguit li va imposar l’Escut d’Or de la ciutat i li va fer lliurament del decret d’Alcaldia amb el seu nomenament.

Finalment, va ser la Xaro Pérez Aparisi qui, en un emotiu discurs, va agrair la confiança depositada en ella, afrontant enguany amb molta il·lusió i sent conscient de la gran responsabilitat que implica ser la Madrina de la Setmana Santa de Gandia, esperant estar a l’altura del càrrec i representar a tot el col·lectiu tan bé com siga possible.

En finalitzar l’acte, tots els assistents van poder gaudir d’un vi d’honor al Pati d’Armes del Palau Ducal.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.

Detectats 2 brots de coronavirus a empreses de Castelló de la Plana

2 dels brots s'han donat a empreses locals.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa de Moixent

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 22 persones contagiades i 6 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià