Detingudes tres persones i desmantellat un punt de cultiu de marihuana a Gandia

Es van intervindre 387 plantes de marihuana, 1.325 euros, 32 llums, 32 transformadors i dos extractors

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a tres persones, com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, després de distribuir marihuana i localitzar en el seu domicili un punt de cultiu accelerat de la substància. En el registre del domicili es van intervindre 387 plantes de marihuana, 1.325 euros, una bàscula, 32 llums, 32 transformadors i dos extractors.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies que en un domicili de la barriada de Beniopa de Gandia es podria estar venent marihuana a la menuda.

Durant les investigacions els agents van localitzar l’habitatge, residència habitual d’una família que estaria sent utilitzada com a laboratori-cultiu d’una plantació accelerada de marihuana.

Com a conseqüència de les investigacions es va determinar la identitat dels habitants i es va realitzar un registre domiciliari en el qual es va trobar un cultiu accelerat de plantes de marihuana separades en diferents estades, segons la fase de creixement en la qual es trobaven i es va intervindre 387 plantes de marihuana, amb un pes total de 16, 585 quilograms, 1.325 euros, una bàscula, 32 llums, 32 transformadors i dos extractors. Els agents després de les comprovacions oportunes van detindre als tres habitants com a presumptes autors dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Publicitat