Quatre gossos moren asfixiats de calor en el maleter d’un cotxe a Gandia

Els van deixar tancats en el maleter del cotxe en la platja de la localitat

Imatge d'arxiu d'un grup de gossos sacrificats. EFE/Arxiu

Quatre gossos han mort asfixiats per un colp de calor a causa que els seus dos amos, contra els quals s’han obert diligències per maltractament animal, ja que els van deixar tancats en el maleter del seu cotxe en la platja de Gandia.

Segons han informat a EFE fonts policials, els amos, que ronden els quaranta anys, van assegurar que els havien deixat en el vehicle durant uns 30 o 40 minuts per a “comprar tabac i fer-se unes cerveses” i quan van arribar no van poder reanimar-los.

Els agents de la Policia Local de Gandia van rebre un avís sobre les 23:30 h. del dimecres 25 de juliol per part de transeünts que van veure als dos xics intentant reanimar als animals immòbils en l’aparcament situat enfront de la discoteca Bacarrá.

Els quatre gossos que van morir per asfíxia eren un rottweiler adult, que “pràcticament ocupava tot el maleter”, dos cadells de pitbull i un adolescent de raça podenco.

Els agents van cridar a un veterinari, que va acudir al lloc i va certificar la seua mort, mentre que els amos, a més de les diligències per maltractament animal, s’enfronten a una multa que pot oscil·lar entre els 6.000 i els 18.000 euros

Publicitat