Un grup de cinc persones que es dedicava al robatori en establiments i en vehicles detingut a Gandia

Un dels detinguts tenia dues reclamacions judicials en vigor per dos jutjats de Gandia

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un grup de cinc persones, una dona i quatre homes, de 35 i 57 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autores dels delictes de robatori amb força en establiments, en interior de vehicles i associació il·lícita, després de cometre una sèrie de robatoris amb força en establiments i vehicles en els últims mesos a Gandia, utilitzant el mateix modus operandi. Un dels detinguts tenia a més dues reclamacions judicials en vigor de dos jutjats diferents. S’han esclarit 20 delictes de robatori amb força.

Les investigacions es van iniciar a l’inici de l’any en tindre coneixement els agents d’una sèrie de robatoris en interior de vehicles i establiments en la localitat de Gandia.

PublicitatTroballengua  

Durant les investigacions, els policies van esbrinar que era un grup de cinc persones que es dedicaven al robatori amb força en interior d’establiment i interior de vehicles, sempre en la mateixa franja horària i amb el mateix modus operandi, sent un d’ells el líder i els altres quatre els que l’ajudaven a perpetrar els robatoris o a amagar-se.

Finalment, com a fruit de les investigacions es va identificar als cinc components que després de ser localitzats van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força en interior d’establiments i vehicles, a més d’associació il·lícita. Al principal sospitós també li constaven dues reclamacions judicials en vigor per dos jutjats de Gandia.

Dels cinc detinguts, només a la dona no li constaven antecedents, la resta amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana