Un grup de cinc persones que es dedicava al robatori en establiments i en vehicles detingut a Gandia

Un dels detinguts tenia dues reclamacions judicials en vigor per dos jutjats de Gandia

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un grup de cinc persones, una dona i quatre homes, de 35 i 57 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autores dels delictes de robatori amb força en establiments, en interior de vehicles i associació il·lícita, després de cometre una sèrie de robatoris amb força en establiments i vehicles en els últims mesos a Gandia, utilitzant el mateix modus operandi. Un dels detinguts tenia a més dues reclamacions judicials en vigor de dos jutjats diferents. S’han esclarit 20 delictes de robatori amb força.

Les investigacions es van iniciar a l’inici de l’any en tindre coneixement els agents d’una sèrie de robatoris en interior de vehicles i establiments en la localitat de Gandia.

Durant les investigacions, els policies van esbrinar que era un grup de cinc persones que es dedicaven al robatori amb força en interior d’establiment i interior de vehicles, sempre en la mateixa franja horària i amb el mateix modus operandi, sent un d’ells el líder i els altres quatre els que l’ajudaven a perpetrar els robatoris o a amagar-se.

Finalment, com a fruit de les investigacions es va identificar als cinc components que després de ser localitzats van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força en interior d’establiments i vehicles, a més d’associació il·lícita. Al principal sospitós també li constaven dues reclamacions judicials en vigor per dos jutjats de Gandia.

Dels cinc detinguts, només a la dona no li constaven antecedents, la resta amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Publicitat