Restablit el subministrament elèctric, d’aigua i clavegueram en Montesol i Montepino

A 'Las Cumbres', que és la zona més afectada pel foc i que més problemàtiques presenta, els operaris hi segueixen treballant

Llutxent
Fotografia facilitada per la Unitat Militar d'Emergències (UME) de la vista aèria de la zona afectada per l'incendi a Llutxent. EFE/Arxiu

L’Ajuntament de Gandia està treballant en la post emergència de l’incendi i segueix realitzant les tasques d’avaluació de danys i recuperació de les condicions de normalitat en la zona afectada pel foc perquè, a poc a poc i en funció de l’estat particular que presente cada habitatge, el veïnat puga anar tornant a les seues cases.

Quant als serveis bàsics, les contractes d’Iberdrola i ‘Aguas de Valencia’ aconsegueixen restablir el subministrament elèctric, d’aigua i clavegueram en Montesol i Montepino, però no en ‘Las Cumbres’, que és la zona més afectada pel foc i que més problemàtiques presenta, on els operaris segueixen treballant.

Les condicions són les següents:

1. SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC (Iberdrola):
MONTEPINO:
-Els 85 habitatges (o clients) estan ja totes amb servei, excepte 3, la instal·lació particular que presenta anomalies.

MONTESOL:
-Té 82 habitatges, i ja estan tots amb servei excepte 8.
-L’Ajuntament de Gandia també està en condicions de restablir el servei d’enllumenat públic en la urbanització pública Montesol.

LAS CUMBRES:
La pràctica totalitat dels habitatges manca de servei.

2. SUBMINISTRAMENT D’AIGUA I CLAVEGUERAM (‘Aguas de Valencia‘)

-Quant al servei d’aigua i clavegueram, està restablit excepte en ‘Las Cumbres‘.
-Els responsables de ‘Aguas de Valencia‘ adverteixen que poden haver-hi problemes en les parts altes de les urbanitzacions per falta de pressió.

Poden sorgir problemes en la recuperació dels serveis

L’Ajuntament de Gandia informa que, lògicament, i després de la magnitud de l’incendi, estes condicions del restabliment de serveis bàsics encara no són de total normalitat, per la qual cosa, en funció del dany registrat en cada habitatge podrien sorgir problemes del servei.

L’Ajuntament de Gandia continua recomanant no connectar el subministrament elèctric domiciliari sense la supervisió d’un tècnic electricista. Davant qualsevol incidència, els veïns afectats poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Gandia.

Publicitat