Gascó: “Sánchez modifica la Lomce per a encobrir el model educatiu il·legal implantat per Puig”

La Portaveu d'Educació del PP en Els Corts assenyala que "amb l'eliminació de la demanda social en la LOMCE atropellen la pluralitat rient-se de les famílies i la comunitat educativa".

lomce

La Portaveu d’Educació del Grup Popular en Els Corts, Beatriz Gascó, ha assenyalat que “Sánchez modifica la Lomce per a intentar encobrir el model educatiu il·legal implantat per Puig a la Comunitat” després d’anunciar la ministra Celaá que eliminarà de la Lomce el criteri de la demanda social en l’educació concertada.

Beatriz Gascó ha assenyalat que “Amb aquest anunci solament pretén tapar les vergonyes d’alguns presidents de comunitats autònomes, com és el cas de Puig, que porten tota la legislatura basant el seu model educatiu en criteris al marge de la legalitat vigent i incomplint sentències. El PSOE intenta tapar els continus atropellaments de Puig a les famílies valencianes”.

Per a Gascó, “Sánchez intenta esbandir la mala gestió en matèria educativa de Puig canviant una norma per a blanquejar les seues actuacions condemnades pels tribunals. No volen que les sentències judicials condemnatòries que han recorregut comencen a ser sentències fermes en ple procés electoral. Estem davant una estratègia electoral per a ocultar el sectarisme dels governs d’esquerres”.

La portaveu popular ha indicat que “el PSOE, una vegada més, anteposa els seus interessos als de les famílies. Al PSOE no li importa el que opinen les milers de persones que han eixit al carrer demandant pluralitat en l’educació i llibertat a l’hora d’escollir centre educatiu”.

“El pitjor de tot –ha continuat- és que la ministra Celaá no ha dubtat a utilitzar excuses barates per a justificar aquesta modificació. Diu que és per a garantir l’escolarització de tots els xiquets, com si ara no estiguera garantida o hi haguera alumnes sense escolaritzar. En realitat pretenen implantar un model que ideològicament xoca amb l’escola concertada i no els importa imposar aqueixa ideologia per sobre de la voluntat de les famílies. També parlen d’obrir un sincer procés de diàleg, la qual cosa és mentida perquè anuncien la mesura abans d’asseure’s a parlar amb ningú. El de respectar la pluralitat de l’esquerra significa riure’s de les famílies i de la comunitat educativa”.

Llibertat per sobre del sectarisme

Beatriz Gascó ha mostrat la total oposició del PP a aquesta iniciativa. “Puig i Celaá han de saber que la llibertat i la voluntat de les famílies han d’estar per sobre de qualsevol interès polític. Anem a arribar fins a on faça mancada perquè les opcions que trien les famílies lliurement estiguen per sobre de qualsevol sectarisme i d’un govern incapaç que, per no treballar, pren decisions per a fer soroll mediàtic en lloc de tractar de millorar la vida dels ciutadans”.

Publicitat