La Generalitat licita les obres de millora d’elements comuns del grup d’habitatge públic Reis Catòlics d’Alfafar

L'actuació, que també inclou la prolongació i urbanització del carrer Aadisa, té una inversió prevista de més de 610.000 euros

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a través de l’Entitat Valenciana dHabitatge i Sòl (EVha), ha licitat les obres d’intervenció i millora d’elements comuns del grup d’habitatge públic Reis Catòlics d’Alfafar per un import de 610.125 euros. L’actuació també inclou la prolongació i urbanització del carrer Aadisa.

Una de les mesures del Pla de Dignificació de l’Habitatge Social impulsat per la Conselleria és la promoció de Planes d’Intervenció Integral Sostenible (PIINS) en determinats grups del parc públic d’habitatges de la Generalitat. Un dels grups afectats per este tipus d’intervenció és el de Reis Catòlics d’Alfafar.

PublicitatAVL

El grup d’Alfafar està constituït per un bloc que alberga un total de 96 habitatges distribuïts en quatre nuclis amb accés des de l’avinguda dels Reis Catòlics.

L’objectiu d’este pla és dignificar este grup que arrossegava una sèrie de problemes, centrats principalment en les ocupacions il·legals, vandalisme, inseguretat i convivència veïnal. Un pla que també ha sigut consensuat amb tots els grups municipals, la Policia Local i els mateixos veïns.

Obres previstes
Les obres que ara es liciten inclouen les següents actuacions. D’una banda, la urbanització integral de la prolongació del carrer Aadisa d’acord amb les directrius municipals, inclòs el desviament de la séquia de Favara.

D’altra banda, la intervenció i millora dels elements comuns de les zones comunes: demolició de paviments, falsos sostres i accessos existents; execució de murs, escales i rampes; paviments, mobiliari i jardineria; xarxes d’instal·lacions; reparacions en vestíbuls; reparacions en cobertes i cassetons d’ascensors; i actuacions en façanes.

A més, en els locals de la planta baixa, també està previst l’execució de tancaments i les connexions amb les xarxes de serveis.

Les ofertes per a les execucions d’estes obres hauran de presentar en la seu d’EVha (carrer Vinatea, 14 de València). El termini finalitza el 17 de setembre, a les 14 hores. Poden obtindre informació en la web d’EVha en perfil del contractant, en plataforma de contractació estatal.

D’altra banda, per a facilitar la gestió d’este grup d’habitatges, EVha també ha licitat el servei d’administració de finques dels patis 44, 46. 48 i 50 de l’avinguda Reis Catòlics per un import de 36.241 euros. El termini de presentació d’ofertes finalitza el 12 de setembre.

Esta publicació està disponible en : Valencià