jueves, 20 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Generalitat anuncia la reactivació de la línia T2 de Metrovalencia

Una vella aspiració del govern de la Generalitat, just ara que es compleixen dos anys de la seua arribada al poder. Ximo Puig, president de la Generalitat, ha anunciat este dilluns la reactivació de la línia T2, que uneix el centre de la ciutat i la Malva-rosa, gràcies a fons europeus, just en una setmana en la qual la màxima autoritat de la Comunitat té previst reunir-se amb diferents autoritats comunitàries, entre ells el president de la Comissió Europea, Jean Claude Jancker amb qui té previst reunir-se aquest dimarts. cal recordar que les obres de la T2 porten paralitzades des de 2011 per falta de fons, i han patit una deterioració considerable en este temps.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i l’alcalde de València, Joan Ribó, ho han anunciat en el matí d’este dilluns en una compareixença pública en el Palau de la Generalitat en la qual també han participat el conseller d’Hisenda, Vicent Soler, i Mª José Salvador, consellera d’Habitatge i Infraestructures. Tant el cap del Consell com l’alcalde de la ciutat han anunciat que dedicaran part dels Fons Feder del període 2014-2020 per a les obres que uniran el tram comprés entre l’Estació del Nord i la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Puig i Ribó han assegurat que el Consell va a dedicar part dels Fons Feder d’ajuda europeus pertanyents al període entre 2014 i 2020 per a reprendre les obres en el tram comprés entre l’estació del Nord i la Ciutat de les Arts i les Ciències. El muntant de la inversió prevista aconseguirà els 50 milions d’euros, dels quals una part serà finançat pels fons europeus i l’altra —una mica més de la meitat— serà a càrrec de la Generalitat.

Últimas noticias

Contenido relacionado