La Generalitat beca joves valencians per a millorar la seua formació en relacions internacionals

Esta iniciativa posa de manifest el compromís de la Generalitat amb el suport a l'alumnat valencià i amb el projecte europeu

Les beques concedides per la Generalitat faciliten la participació de l’alumnat valencià en estudis europeus de relacions internacionals. Una d’estes ajudes ha permés l’estudiant Claudia Belda Quesada superar amb èxit el Màster 2017-2018 en Diplomàcia i Relacions Internacionals al Col·legi d’Europa, al campus de Bruges. Belda, que ha sigut rebuda per la directora general de Relacions amb la Unió Europea i l’Estat, Daría Terradez Salóm, i tècnics d’aquesta direcció general, ha defensat la memòria que ha elaborat després del seu pas pel màster.

La directora general ha explicat que estes beques que atorga la direcció general de Relacions amb la Unió Europea i l’Estat “no solament garanteixen que els estudiants puguen accedir a un màster de tant prestigi com el del Col·legi d’Europa, sinó que a més formen als futurs ‘ambaixadors’ de la Comunitat Valenciana“, la qual cosa els permetrà més endavant aplicar “els seus coneixements per a millorar la nostra Comunitat”. A més, ha destacat que “els estudiants egressats del Col·legi d’Europa estan imbuïts de l’esperit europeu”.

Publicitat