Entrada lliure per a les carreres del FIM CEV Repsol aquest cap de setmana al Circuit Ricardo Tormo

El diumenge 28 d'abril el Circuit celebra un total de set carreres a partir de les 11 hores

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la segona cita del FIM CEV Repsol amb entrada lliure per a tots els aficionats. El dissabte 27 d’abril tindran lloc els entrenaments oficials i el diumenge a partir de les 11 hores, les carreres.

Els líders del Campionat del Món de Moto3, Jaume Masià i Arón Canet, han visitat el box de la Cuna de Campeones, que participa en el mundial júnior de Moto3. Els dos pilots de la comarca valenciana de la Ribera han compartit amb el director de l’escola del Circuit, Julián Miralles, els primers entrenaments lliures del cap de setmana.

El Campionat del Món Júnior de Moto3 celebrarà dues carreres diumenge: la primera, a les 11 i la segona, a les 14 hores. El mateix ocorre amb els joveníssims pilots de la European Talent Cup, que faran l’eixida a les 12 i a les 15 hores i, a més, els que no es classifiquen per a la carrera participaran en la prova d’ETC Sèrie 2 a les 16 hores. L’única prova del Campionat d’Europa de Moto2 eixirà a les 13 hores i els joves pilots de l’escola del Circuit Ricardo Tormo, la Cuna de Campeones, celebrarà la segona carrera del cap de setmana en diumenge a les 17 hores.

Dissabte se celebraran els entrenaments oficials i la primera cita de la Cuna de Campeones.

Com és habitual, l’entrada del públic al pàdoc serà lliure el cap de setmana. A més, els seguidors del FIM CEV Repsol que diumenge al matí s’acosten a l’Info Point de l’accés principal del pàdoc del Circuit podran participar en el Pit Lane Walk a les 10.15 hores.

En clau estatal, la coalició veu necessari un pacte contra la corrupció entre l’Estat i les autonomies que elabore una estratègia de dades obertes, a més de la regulació de l’activitat dels ‘lobbies’ o grups de pressió i un codi ètic de bon govern, “com ja va fer Compromís en la Generalitat en la primera legislatura del govern del Botànic”.

ValenciàEspañol