11 C
Valencia

La Generalitat convoca subvencions per valor de 2,5 milions d’euros per a la millora, ampliació i reparació d’instal·lacions esportives

Es tracta de dos tipus de subvencions, destinades a instal·lacions esportives en general per a municipis de fins a 5.000 habitants i per a millores d'espais esportius tradicionals i frontons.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ (DOGV) la convocatòria de les subvencions destinades a la millora, ampliació o reparació d’instal·lacions esportives en municipis de la Comunitat Valenciana. Per a això, la Conselleria destina 2,5 milions d’euros.

Aquestes subvencions tenen com a objectiu la millora, ampliació i reparació d’instal·lacions esportives en general, i d’espais esportius tradicionals en particular, a través de dos tipus d’actuacions. L’actuació tipus A és per a la millora, ampliació i reparació d’instal·lacions esportives en municipis de fins a 5.000 habitants

L’actuació tipus B és per a la construcció, reforma, xicotetes actuacions de millora, ampliació o reparació d’instal·lacions esportives tradicionals i frontons en municipis de la Comunitat Valenciana. S’entenen com a tals, trinquets d’escala i corda, raspall, galotxa, així com frontons valencians per a qualsevol modalitat oficial de pilota valenciana.

Per a les actuacions de tipus A es destinen un màxim de 1.500.000 euros i es finançarà el 100 % del cost del projecte, amb un màxim de 100.000 euros per projecte i entitat. En el cas que el cost del projecte supere els 100.000 euros, l’excés haurà de ser aportat per l’entitat sol·licitant.

- Publicitat -

Per a actuacions de tipus B, es destinen 1.000.000 euros i es distingiran dos tipus d’actuacions. D’una banda, es destinaran 200.000 euros per a projectes el cost dels quals siga igual o menor de 20.000 euros, i es finançarà el 100 % del cost d’aquests. D’altra banda, es destinen 800.000 euros per als projectes el cost dels quals siga major de 20.000 euros, i el finançament serà d’un màxim del 80 % del cost d’aquests.

Així mateix, aquestes subvencions tenen com a finalitat contribuir amb els municipis en la millora, ampliació o reparació de les instal·lacions esportives perquè cobrisquen en la mesura que siga possible les seues principals necessitats en aquest àmbit, facilitant així la pràctica de l’esport de manera que repercutisca en la millora de la salut i benestar de la població a qui es dirigeix.

- Publicitat -

Un altre dels objectius d’aquestes subvencions és la defensa i suport a la pràctica d’esports autòctons, col·laborant amb les entitats locals valencianes en la millora, ampliació, reparació d’instal·lacions esportives tradicionals destinades a la pràctica de pilota valenciana, en les modalitats de trinquets i frontons.

El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a comptar des de l’endemà de la publicació en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’. En aquest enllaç es pot consultar el DOGV.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,637FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià