La Generalitat destaca que l’adjudicació d’obres del Corredor Mediterrani s’ha triplicat este trimestre

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España s'ha reunit amb el comissionat per al Corredor Mediterrani, Josep Vicent Boira

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España s’ha reunit amb el comissionat per al Corredor Mediterrani, Josep Vicent Boira, per a fer el seguiment de l’evolució de les obres d’aquesta infraestructura, i ha considerat que les dades són “positives”, ja que “l’adjudicació de l’obra s’ha multiplicat per tres respecte al trimestre anterior”.

Es tracta de la segona reunió que han mantingut els dos dirigents, seguint així l’acord al qual es va arribar en la primera trobada quan van determinar reunir-se una vegada al mes per a “monitoritzar” els avanços en les obres del Corredor Mediterrani, ha informat el Consell en un comunicat.

España ha destacat que les bones relacions entre la Generalitat, el Ministeri de Foment i el comissionat per al Corredor Mediterrani “permetran realitzar una revisió mèdica mensual sobre l’avanç de les obres d’aquesta infraestructura tan fonamental per a la Comunitat Valenciana, per a Espanya i per a Europa”.

Després de la reunió, el conseller ha informat que les dades oferides “són positives ja que l’adjudicació de l’obra s’ha multiplicat per tres respecte al trimestre anterior”. “Crec que que anem per la bona direcció i el compromís del Govern d’Espanya és fonamental per a traure avant el Corredor Mediterrani”, ha indicat.

Al seu torn, el comissionat, Josep Vicent Boira, ha apuntat que el full de ruta s’està complint. “I per la nostra banda el que estem fent és que l’engranatge de l’obra pública funcione”, ha finalitzat.

ValenciàEspañol