CSIF es concentra davant el Palau de la Generalitat per a exigir millores en la sanitat de la Comunitat Valenciana

El sindicat reclama més inversió en Atenció Primària i en Atenció Especialitzada i protesta contra la falta de mitjans

El sindicat CSIF ha realitzat hui una concentració davant el Palau de la Generalitat. El motiu de la protesta, que ha començat a les 12 hores, consisteix en la deterioració de la Sanitat de la Comunitat Valenciana. La central sindical recalca el “cansament dels professionals” i lamenta que “la ideologia ha prevalgut en l’actuació dels gestors de la Sanitat sobre l’atenció a la ciutadania”.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) posa l’accent, entre les raons per a mostrar el malestar existent, en “la política de personal restrictiva en nombre de treballadors i en condicions laborals i en la falta d’inversió en instal·lacions sanitàries”.

Igualment, el sindicat s’oposa a “la decisió del Consell de desviar fons retributius dels treballadors sanitaris a altres interessos” i a “la politització de la Sanitat valenciana”.
El sindicat ha exigit en la concentració una Atenció Primària “sense embulls burocràtics, amb contingents adequats i transport per al personal sanitari”, entre altres qüestions. També ha reivindicat “una Atenció Especialitzada sense llistes d’espera i amb una plantilla i instal·lacions adequades”.

La central sindical ha fet dijous 28 de març i 4 d’abril aturs i concentracions de deu minuts, a les 12 i a les 18 hores, davant els centres de salut per a reclamar més contractació de personal amb la finalitat de poder prestar una millor atenció al pacient. En la concentració d’aquest dijous 11 ha incidit en aquestes qüestions i ha urgit a Conselleria de Sanitat a incrementar la seua plantilla.

Publicitat