20.5 C
Valencia

La Generalitat decreta el nivell d’Emergència 2 i Sanitat confirma 40 nous casos de coronavirus a la Comunitat

La Conselleria de Sanitat Universal ha confirmat 40 nous contagis a la Comunitat Valenciana, amb el que el nombre de casos actius s'eleva a 188.

- Publicitat -AVL

A més, la Generalitat ha decretat el nivell d’Emergència 2 en la Comunitat Valenciana, una situació que significa que hi ha un organisme, el Centre de Coordinació Operativa Integrada (Cecopi), que assumeix la coordinació de les actuacions, amb la implicació de totes les administracions i els cossos de seguretat de l’estat, i que permet a més que s’incorpore en este treball a les empreses del sector de la distribució.

Així ho han explicat la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló; el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la delegada del Govern en la Comunitat, Gloria Calero, després de la reunió de seguiment entre la Generalitat i l’Administració General de l’Estat amb motiu de l’extensió de la malaltia COVID-19.

Puig ha fet una crida a la responsabilitat per combatre la por i ha insistit en el fet que “no hi ha problemes d’abastiment” demanant a la ciutadania el consum responsable per evitar les aglomeracions, cues i el pànic.
Per altra banda, Ana Barceló ha explicat la situació de les altes, ja que per ara tan sols s’ha donat una, el primer cas de la Comunitat que es va produir fa tres setmanes a Castelló de la plana. “Per donar una alta, cal que transcorren catorze dies sense símptomes. Cinc dies després, es realitza una primera prova i encara faltaria una segona prova per confirmar el negatiu i poder donar l’alta amb totes les garanties”, explicava la Consellera de Sanitat “encara no ha passat el temps necessari per a poder donar altes però no tardarem a veure algunes”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià