Els torns del personal de telèfon d’emergències 112 es reforcen un 3% en les festivitats del 9 d’Octubre i el Pilar

L'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències intensificarà el servei del 8 al 14 d'octubre

L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències reforçarà un 3% els torns de treball del personal del telèfon únic d’emergències 112 Comunitat Valenciana la setmana del 8 al 14 d’octubre, amb motiu de les festivitats del 9 d’Octubre i el Pilar, en coincidir enguany amb ponts vacacionals.

El director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, ha indicat que el reforç dels torns de treball es realitza “al ser un període festiu i vacacional de diversos dies de durada en el qual és d’esperar un registre major del nombre de desplaçaments en carreteres i es produirà també un increment en el nombre de telefonades”.

Els dies que més increment de personal patiran respecte a un dia laboral normal seran el dilluns 8, el dimarts 9 i el dijous 11, amb augments d’un 9%, 6% i 15%, respectivament.

El telèfon únic d’emergències 112 Comunitat Valenciana és l’instrument que la Generalitat, a través de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, posa a la disposició dels ciutadans per a l’atenció i gestió de telefonades d’emergència: accidents, incendis, inundacions, urgències sanitàries, seguretat ciutadana, rescats, etc.

A través del telèfon 112, es facilita a la ciutadania i organismes públics un servei integrat d’informació i comunicacions que permet, amb caràcter permanent, atendre les peticions d’assistència i activa coordinadament la prestació d’auxili més adequada, en funció del tipus d’incidència i el lloc on es produïsca.

És en el Centre de Coordinació d’Emergències on té lloc l’activitat de 112 Comunitat Valenciana, des d’on s’atenen totes les telefonades realitzades dintre de la Comunitat durant les 24 hores del dia, els 365 dies a l’any, sense cap cost i garantint un adequat tractament de les dades de caràcter personal.

CatalanSpanish