El primer ple de les Corts de març podria ratificar la reforma estatutària

Si cap grup posa impediments, i en conseqüència no fa falta convocar aquesta comissió, s'informarà la Mesa de les Corts i la reforma estatutària podria incloure's, si així s'acorda, en el primer ple del mes de març, segons les mateixes fonts

Hemicicle de les Corts Valencianes. EFE/Arxiu

El primer ple de les Corts Valencianes del mes de març, previst per als dies 6 i 7, podria votar la ratificació de la reforma de l’Estatut d’Autonomia aprovada aquesta setmana al Senat que garanteix que les inversions de l’Estat en la Comunitat siguen concordes amb la població.

Fonts parlamentàries han indicat que Les Corts han rebut aquest divendres la comunicació del Senat sobre l’aprovació de la reforma estatutària, la qual serà tramitada per la Mesa de la Cambra autonòmica la setmana vinent.

Una vegada tramitat, l’escrit s’enviarà a la Mesa de la comissió de Coordinació de les institucions de la Generalitat, que el comunicarà als grups parlamentaris per a saber si tenen algun impediment sobre aquest tema.

Si cap grup posa impediments, i en conseqüència no fa falta convocar aquesta comissió, s’informarà la Mesa de les Corts i la reforma estatutària podria incloure’s, si així s’acorda, en el primer ple del mes de març, segons les mateixes fonts.

 

Publicitat