15 C
Valencia

La Generalitat publica l’autorització per a generar crèdits de 113,9 milions procedents del Fons COVID

La Comunitat Valenciana ha rebut fins al moment més de 600 milions d'euros del fons extraordinari.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat l’autorització per a generar crèdits per import de 113.975.000 euros en determinats capítols i programes del Pressupost de la Generalitat derivats del Fons COVID19 aprovat per l’Estat.

Del total dels fons, 73 milions aniran destinats a finançar despeses de funcionament sanitari, 37 milions a finançar les necessitats previstes de despeses de personal sanitari, i finalment, 3.975.000 euros a pagaments de desplaçaments en centres especialitzats, en el context del manteniment de les distàncies de seguretat.

Estos fons extraordinaris estan previstos en el Reial decret llei 22/2020, de 16 de juny, que regula la creació del Fons COVID-19 per un import total de 16.000 milions d’euros, i estableix les regles relatives a la seua distribució i deslliurament entre les comunitats autònomes, a través de quatre trams.

En concret els trams 1 i 2 es reparteixen sobre la base de criteris representatius de despesa sanitària, el tram 3 es reparteix sobre la base de criteris representatius de despesa en Educació, i el tram 4 es reparteix sobre la base de criteris associats a la disminució dels ingressos per caiguda de l’activitat econòmica i transports.

- Publicitat -

Cal destacar que la Comunitat Valenciana ha rebut fins al moment a càrrec del Fons COVID més de 600 milions d’euros, que han permés finançar despeses de funcionament i inversió sanitària, despeses en matèria de personal sanitari i docent per a l’inici del curs escolar, ajudes a entitats locals o subvencions al sector industrial o el bo turisme, entre altres.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,326FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Alfafar forma als seus comerciants a Administració Electrònica

L'ADL ha completat el curs "La signatura digital" dirigit a comerciants del municipi.

Nadal en valencià a Sagunt

L’Ajuntament edita 9.000 cartes als Reis d’Orient que es distribuiran en els col·legis de primària

Pérez afirma que les noves investigacions sobre Fabra demostren que el PP “mai va abandonar les pràctiques corruptes”

La secretària d'Organització del PSPV-PSOE de la província de Castelló lamenta que el Partit Popular "continue donant eixa mala imatge del nostre territori"

Castelló supera les 400 denúncies per incomplir les mesures sanitàries per a contindre la covid-19

El nivell de sancions per infraccions imposades per la Policia Local es redueix a la meitat en les últimes setmanes de novembre

Benicarló reactiva el comerç local amb vals descompte i bosses reutilitzables

La Regidoria de Comerç ha posat en marxa una nova edició de la campanya de vals descompte amb una inversió de 45.000 euros. Medi Ambient repartirà als comerços 4.000 bosses de paper reutilitzable i 8.000 bosses de cotó orgànic per a conscienciar sobre l'ús abusiu de bosses d'un sol ús.
- Advertisement -

: Valencià