18:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Generalitat té llest el dispositiu del servei d’emergències sanitàries per a Falles

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, a través del Servei d’Emergències Sanitàries, ha disposat el dispositiu sanitari que donarà cobertura a la ciutat de València i l’àrea metropolitana durant les Falles.

En total, hi haurà disponibles 8 unitats del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i 11 unitats de Suport Vital Bàsic (SVB). A més, aquest dispositiu serà reforçat amb una ambulància de SVB, dotada amb infermeria, per a les nits dels dies 17 i 18 de març.

Totes les unitats, així com el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) disposen ja de la informació precisa sobre el tall dels carrers afectats per la ubicació dels monuments fallers i carpes, així com les vies d’evacuació, amb la finalitat de donar cobertura al conjunt de la població amb la major efectivitat.

En una reunió entre el cap del Servei d’Emergències Sanitàries, Pere Herrera, i el regidor de Mobilitat Sostenible de València, Giuseppe Grezzi, el representant del consistori municipal va facilitar la documentació corresponent perquè els serveis sanitaris de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública disposen de la informació necessària per a realitzar la seua labor durant les Falles.

Cal recordar que, davant qualsevol situació d’urgència mèdica, cal cridar immediatament al telèfon d’emergències 112, mantenir la calma i respondre de manera ràpida i concisa al breu qüestionari realitzat pels teleoperadors.

És important proporcionar adreces precises del lloc on està succeint la urgència i indicar sexe i edat aproximada del pacient, així com qualsevol informació que es conega del mateix (malalties o antecedents) que facilite l’atenció mèdica.

Últimas noticias

Contenido relacionado