Metrovalencia restablirà el 7 de gener els horaris habituals de metro i tramvia

La informació està disponible en Metrovalencia, en el telèfon gratuït 900461046, en @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv

Dilluns que ve, 7 de gener, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) restablirà els horaris habituals de Metrovalencia, una vegada conclòs el període nadalenc. Aquesta mesura afectarà tant les sis línies de metro com a les tres de tramvia existents en la xarxa d’FGV a la província de València.

Els nous horaris que entren en vigor permeten augmentar el nombre de trens en circulació. Aquesta informació està exposada en les estacions de la xarxa de Metrovalencia a la disposició dels clients. Les persones que ho desitgen poden consultar, així mateix, els horaris en la pàgina web de Metrovalencia  i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia  i facebook/metrovalencia.fgv.

Amb els horaris de Nadal, s’ha modificat la freqüència de pas dels serveis laborals de dilluns a divendres, que són iguals als dels dissabtes de la resta de l’any. La programació de serveis de Nadal no ha afectat els dissabtes, diumenges i festius, que han mantingut l’horari habitual.

Aquesta decisió ha permés adequar l’oferta a la demanda actual dels clients durant l’època nadalenca, i aconseguir una major eficiència, a través de la reorganització d’horaris, amb l’ajust dels serveis menys utilitzats, i la consegüent reducció de costos.

Publicitat