La Generalitat posarà en marxa una nova oficina PROP en la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre

El nou punt oferirà serveis d'atenció a la ciutadania i registre presencial, centralitzant els fins ara distribuïts en les diferents conselleries

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació està ultimant els treballs per a la posada en marxa d’una nova oficina PROP en la Ciutat
Administrativa 9 d’Octubre després de l’estiu.

El nou punt, situat en l’edifici central, oferirà serveis d’atenció a la ciutadania i registre presencial. L’objectiu és la centralització dels registres que fins ara es troben distribuïts en les diferents conselleries de la Ciutat Administrativa 9 d ´Octubre en un únic lloc, on la ciutadania puga fer qualsevol mena de tràmit.

PublicitatAVL

El sotssecretari de la Conselleria de Transparència, Alfonso Puncel, ha afirmat que “l’objectiu en aquesta nova legislatura del Botànic és convertir l’atenció a la ciutadania en un referent per a la resta de comunitats autònomes, com ja hem aconseguit en àrees com a igualtat o cooperació”.

Així mateix, Puncel ha assegurat que “continuarem millorant qüestions tecnològiques, formatives i de cobertura de llocs de treball per a aconseguir oferir una millor atenció a la ciutadania”.

La futura oficina estarà dotada amb una plantilla de 23 llocs de treball i a més comptarà amb punts d’autoadministració, on la ciutadania podrà fer tràmits de forma electrònica amb l’assistència de personal qualificat del PROP que els assessore.

Al seu torn, disposarà d’una sala habilitada per a l’atenció personalitzada d’aquells casos en què així es requerisca per la seua delicada naturalesa.

El nou punt d’atenció PROP disposa ja del mobiliari, punts d’il·luminació, insonorització de l’espai i de la sala d’espera. En els pròxims mesos es treballarà en l’adequació física, limitant els diferents espais, desenvolupant accions de formació del personal i ultimant els treballs de condicionament per a la seua posada en marxa.

Esta publicació està disponible en : Valencià