8:56 am - Monday, 25 May 2020

El tercer Pla de Lloguer Assequible beneficia a 254 famílies residents en habitatges protegits de la Generalitat

- Publicidad -Reciplasa Vila-real

L'objectiu de la Conselleria d'Habitatge és ajustar l'arrendament a la situació socioeconòmica de cada família

- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus
- Publicidad -Escalante GVAMobilitat
- Publicidad -CastelloTributs CaixaOntinyent
- Publicidad -CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

Un total de 254 famílies s’han beneficiat fins al moment del tercer Pla de Lloguer Assequible que la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a través de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (Evha), ha posat en marxa per a reduir els lloguers dels habitatges protegits d’Evha en funció de les circumstàncies socioeconòmiques de les famílies residents.

Es tracta d’una de les mesures adoptades pel Consell per a impulsar l’accés a l’habitatge protegit. L’abril de 2016, la Conselleria crea el primer Pla de Lloguer Assequible, vigent fins al 30 de juny de 2017, i al que es van acollir 274 famílies. Donat l’èxit aconseguit, el juliol de 2017 es crea un segon pla amb una durada d’un any i que va beneficiar a 352 famílies.
Posteriorment, el consell de direcció d’Evha aprovava un tercer Pla de Lloguer Assequible que estarà vigent fins al 30 de juny de 2019. Fins al moment s’han acollit al pla 254 famílies, encara que este número augmentarà, ja que el termini roman obert.

El pla suposa adaptar el lloguer a la situació concreta de cada família. Per a això, s’estudia el cas específic dels components de la unitat familiar tenint en compte tres criteris: ingressos, nombre de membres i municipi on se situa l’habitatge.

Este nou pla incorpora els criteris que estableix la Llei per la Funció Social de l’Habitatge impulsat per la Conselleria d’Habitatge i introdueix un procediment encara més favorable als inquilins d’habitatges protegits, ajustant a cada moment les rendes a la situació concreta de cada família i tenint en compte els canvis que es produïsquen.

D’esta forma, s’augmenten les bonificacions per a les famílies amb menys recursos. Per exemple, en el cas de les famílies amb un IPREM menor o igual d’1,25, que ara paguen un lloguer que suposa com a màxim el 25% dels seus ingressos, amb el pla actual, l’arrendament no pot superar el 20% dels seus ingressos totals.

El Consell pretén corregir la fórmula aplicada per l’executiu anterior amb un procediment més just que tinga en compte la situació econòmica real de les famílies i afavorir, d’aquesta manera, el seu accés a un habitatge.

Esta publicació està disponible en : Valencià

Rovira

També te pot interessar

Últimes notícies

La DGT publica novetats sobre els examens de conduir en la desescalada

La Direcció General de Trànsit (DGT) reprén els exàmens teòrics i pràctics per a l'obtenció del permís de conduir en aquelles províncies que es troben en la fase 2.

El Consell demanarà el pas a la fase 2 de tota la Comunitat Valenciana esta setmana

El president també ha expressat la seua voluntat de "desprovincialitzar" el marc de referència de la desescalada i seguir avançant de manera conjunta tota la comunitat.

La Comunitat Valenciana confirma 22 nous casos de coronavirus, tres morts i 54 altes

Per quart dia consecutiu no es registra cap defunció a causa de coronavirus a la província de Castelló.

Castelló suma 3 dies sense morts per coronavirus

Des de l'última actualització no s'ha registrat cap contagi en les residències de la Comunitat Valenciana.

La Comunitat Valenciana registra 30 nous positius, dos morts i 103 altes

Des de l'última actualització no s'ha registrat cap contagi en les residències de la Comunitat Valenciana.

Esta publicació està disponible en : Valencià