3:08 pm - Wednesday, 27 May 2020

La Generalitat llança un espai web sobre el coronavirus

- Publicidad -Reciplasa Vila-real

La web infocoronavirus.gva.es inclou consells i instruccions dirigides a persones malaltes, aïllades a casa, amb treball per compte propi o alié i a l'empresariat.

- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus Matriculació
- Publicidad -Escalante GVAMobilitat
- Publicidad -CastelloTributs CaixaOntinyent
- Publicidad -CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

La Generalitat ha llançat aquest dissabte la nova pàgina web infocoronavirus.gva.es per a donar consells, recomanacions i instruccions a la societat valenciana al voltant de totes les situacions originades pel coronavirus.

El web, impulsat per la Presidència de la Generalitat amb l’objectiu de centralitzar tota la informació autonòmica relativa a aquesta malaltia i els seus efectes col·laterals, enllaça a totes les pàgines que cada conselleria ha creat per a informar del coronavirus i que anirà alimentant en els pròxims dies.

La part central de la pàgina s’articula al voltant de tres àrees: la sanitària, la relativa al confinament a casa i la relacionada amb el món del treball i l’empresa.

La primera àrea agrupa tres situacions: si tens símptomes; si convius amb una persona afectada o si pertanys a un grup vulnerable o de risc.

La segona àrea d’informació atén a altres tres situacions de caire més domèstic: si estàs a casa en aïllament; si estàs a soles o eres major; si tens por o ansietat per la nova situació originada pel Covid-19.

En el tercer bloc d’informació, més centrat en l’àmbit laboral i empresarial, es donen consells en funció d’altres tres situacions: si tens un negoci; si has de fer teletreball; si eres assalariat o assalariada.

Entre alguns dels consells que recull el nou web figuren els següents: què he de fer si tinc símptomes?, com es transmet el nou coronavirus?, què puc fer per a protegir-me?
A més, també s’inclouen recomanacions de neteja i es respon a qüestions com: quines indicacions i precaucions he de tindre en compte si pretenc visitar a una persona de risc?

Igualment, ofereix consells per a mantindre una bona forma física i mental si s’està en quarantena, així com recomanacions per a gestionar la por o l’ansietat o sobre com actuar amb els xiquets i xiquetes, a més de sobre els recursos educatius per a població infantil i adolescent o consells per a mantindre una bona forma física i mental si s’està a casa.

Altres qüestions que s’expliquen són: en quina situació es troben les sol·licituds d’ajudes empresarials oferides per la Generalitat?; quines són les mesures preventives que he d’adoptar en la meua empresa, comerç o lloc de treball, si està obert, per a previndre el contagi del coronavirus?, poden les empreses substituir a treballadors que estiguen en quarantena?, o té l’empleat l’obligació d’avisar a l’empresa si aprecia risc d’estar contagiat? També incorpora pautes senzilles per a la correcta implantació del teletreball.

La pàgina destaca, en lloc preeminent, el telèfon d’informació de la Generalitat Valenciana per aquelles persones que tinguen una consulta sobre el coronavirus, el 900 300 555. També enllaça directament amb l’Autotest del Coronavirus habilitat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

El web infocoronavirus.gva.es també incorpora totes les notícies de la Generalitat relatives al coronavirus, així com tots els tuits d’última hora sobre la malaltia COVID-19, amb la intenció de fer arribar la informació de la manera més directa front a la informació falsa que, en alguns casos, circula per la xarxa.

El nou espai permet també descarregar-se fitxes amb recomanacions i preguntes freqüents, així com altra informació útil i d’interés públic per a la ciutadania valenciana.

A més, anirà incorporant nous continguts a mesura que avance la situació extraordinària que ha creat el coronavirus.

Esta publicació està disponible en : Valencià

Rovira

També te pot interessar

Últimes notícies

Dra. Medina: “L’atenció primària ja té una falta d’inversió històrica i ara amb la covid, no podem fer més amb el mateix”

Vuit associacions científiques de l'àmbit sanitari, representant a més de 10.000 professionals del sector, planten cara a l'enquistada situació de falta de...

El Ple aprova una modificació del PGOU per a l’obertura de la primera empresa de xampinyons de Vila-real

El canvi urbanístic farà possible que la Fundació Manantial, l'objectiu del qual és la inserció laboral de persones amb malaltia mental, instal·le la seua empresa agroalimentària a l'entorn de l'estació de tren.

Alacant comptarà des de l’11 de juny amb l’autocine més gran d’Europa

Està previst que òbriga al públic l'11 de juny en el recinte de Rabassa.

El PSPV-PSOE de Nules demana esclarir un suposat cobrament irregular d’activitats esportives

Els pagaments, que ascendeixen a més de 8.000 euros, s'haurien ingressat en el compte de l'empresa adjudicatària en lloc d'en el compte municipal.

Troben un nou jaciment amb restes de dinosaure a Morella

Un nou jaciment amb restes de dinosaure sauròpode ha sigut trobat en la Concessió Minera Vega del Moll en la Masia Palau de Morella.

Esta publicació està disponible en : Valencià