13.3 C
Valencia

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Gent gran, ha posat en marxa una segona fase dels tallers del programa d’envelliment actiu que es desenvoluparan fins al mes de novembre de manera virtual. En concret, es tracta dels tallers d’Estimulació Cognitiva ‘Brain Factory’, ‘Cos i ment en moviment’ i el taller de ‘teatre’.

La regidora de Gent Gran, Isabel Granero, ha explicat que s’ha optat per organitzar aquests tallers de manera virtual per precaució davant la covid-19. “Hem volgut donar continuïtat a aquestes activitats que promouen un envelliment actiu i, en general, afavoreixen i milloren la qualitat de vida de les persones majors”, ha indicat. En total, 72 persones participaran en aquests tallers.

- Publicitat -

El taller d’estimulació cognitiva ‘Brain Factory’ compte en l’actualitat amb 36 persones. Es tracta d’un programa creat en col·laboració amb la Societat Espanyola de Neurologia dirigit a persones majors de 50 anys que desitgen mantindre o potenciar la seua reserva cognitiva i intel·lectual. Així, es treballen àrees com la memòria, la capacitat resolutiva, el llenguatge, l’orientació espacial i l’habilitat per al càlcul i l’atenció. “Aquest programa va nàixer com a experiència pilot en 2016 i és un dels quals millor acolliment tenen dels organitzats per la Regidoria”, ha destacat Granero.

El taller de ‘Cos i ment en moviment’ compta amb 12 persones i inclou activitats vinculades amb l’expressió, moviment, atenció, reflexos, percepció, observació i memòria. Finalment, el taller de teatre reunirà altres 24 persones.

- Publicitat -

La regidora de Gent Gran ha explicat que s’estudiarà reprendre la presencialitat d’aquests tallers de cara al pròxim any i sobre la base de com evolucione la situació epidemiològica.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,018FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València finança 334 projectes d’infraestructures a L’Horta

L'Horta Nord té aprovats 207 projectes i 15 milions d'euros per a 22 municipis, pels 127 projectes i 16,1 milions que té assignats L'Horta Sud en 19 localitats.

José Martí avala l’Estat d’Alarma anunciat pel Govern i apel·la a la responsabilitat de la ciutadania

El president de la Diputació de Castelló ha recolzat la decisió del Govern d'activar un nou període d'Estat d'Alarma per a reforçar les mesures de control enfront de la pandèmia de la Covid-19.

Morella tanca el Centre de Dia pels brots detectats de coronavirus

Es constata un augment del nombre de contagis en la ciutat de Morella.

El nou Estat d’Alarma de Sánchez legitima les mesures anunciades per la Generalitat

El 'toc de queda' o la restricció de les reunions a sis persones coincideixen en les mesures ja adoptades per la Comunitat Valenciana.

Castelló passa el seu primer toc de queda des del 23-F

No s'han destacat incidents greus durant la primera nit de restricció de la mobilitat.
- Advertisement -

: Valencià