30.8 C
Valencia

El moviment dels pensionistes per a traure els diners de la pensió podria generar un repunt

Traure al col·lectiu més vulnerable al carrer pot suposar un risc per a la salut quan encara no s'ha arribat al pitjor moment del coronavirus.

- Publicitat -AVL

S’acosta el dia 25 i molts pensionistes ja tenen aqueixa data en el calendari marcada per a anar a recollir en efectiu la pensió al banc, i és que és un dels col·lectius que més tracta de manejar els diners en efectiu. Això no sols fa que el col·lectiu més vulnerable isca de casa, sinó que a més utilitze els diners en efectiu que pot ser mecanisme de transmissió, quan ara el que més s’aconsella és utilitzar la targeta de crèdit per a evitar el contacte.

És per este motiu que quasi tots els bancs han flexibilitzat el cobrament de pensions de la Seguretat Social, que tradicionalment es perceben el dia 25 de cada mes. Entitats com Santander, Liberbank, Caixa Ontinyent, etc. Altres entitats com a BBVA ha obert als pensionistes disposar dels seus diners en qualsevol caixer sense cap mena de comissió. Bankia per la seua part només avançarà els diners a esta vesprada mentre que el Sabadell ha organitzat un sistema de visites prèvies per a evitar aforament en la sucursal.

No obstant això, com va anunciar el Banc d’Espanya, totes les entitats, que insten als clients a operar de manera telemàtica, estan aplicant les mesures de prevenció necessàries per a evitar que s’assumisquen riscos de contagi massiu en les sucursals.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,758FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat autoritza un aforament de 800 persones per als concerts d’Amaral, Martita de Graná i Marlon a Borriana

• Des d'avui es poden aconseguir més entrades per als concerts d'Amaral, Martita de Graná i Marlon de dijous, divendres i dissabte a través de wegow.com

La Generalitat es compromet a construir la rotonda de la Ratlla del Terme

La Subdirecció General de Mobilitat redactarà el projecte bàsic que servirà per a planificar l'execució de la rotonda. Posteriorment, serà també la Generalitat qui s'encarregarà de la construcció.

Benicàssim continua amb els tractaments contra mosquits en aigua estancada

El consistori actua en les zones on s'ha acumulat aigua i ha proliferat l'aparició de larves

Oberta la preinscripció per a les activitats esportives municipals d’Alcalà-Alcossebre

Es manté l'oferta de classes d'aeròbic, step, pilates, ritmes llatins, taitxí, ioga i manteniment en Alcalà i Alcossebre

Educació rectifica i permet l’entrada als col·legis a la terapeuta ocupacional però no a les infermeres escolars

La terapeuta va rebre l'autorització després de la reunió de Ballester amb les mares dels alumnes a diversitat funcional
- Advertisement -

: Valencià