Giner anuncia una denúncia contra Ribó per presumpte tràfic d’influències per la contractació en l’EMT

El portaveu de Cs ha expressat el seu "total suport personal i polític perquè Inés Arrimadas siga la pròxima presidenta de Ciudadanos".

Publicitat

El portaveu de Ciudadanos (Cs) a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha anunciat, en declaracions prèvies al ple celebrat hui, que el seu grup presentarà una denúncia en el jutjat “per presumpte tràfic d’influències dut a terme per l’alcalde, Joan Ribó, per a contractar al despatx d’advocats del seu cunyat per a portar assumptes legals de l’EMT”. “No creiem que la contractació del despatx del cunyat de Ribó siga fruit de la casualitat”, ha manifestat Giner.

“Existeixen indicis seriosos que ha existit una influència per part de l’alcalde perquè aqueixa contractació es duguera a terme i, per tant, hi ha sospites que Ribo s’ha valgut de la seua condició d’alcalde i ha intercedit perquè el seu cunyat obtinga un benefici econòmic a costa de l’erari públic”, ha censurat el portaveu de Cs. “Ens veiem obligats a presentar una denúncia perquè siga un jutjat el que valore aquests indicis i la possible comissió d’un delicte de tràfic d’influències”, ha afegit el portaveu taronja, qui ha posat l’accent que en el ple de hui “exigim el cessament del secretari de l’EMT, el gerent de l’entitat i la intervenció de l’empresa per part de l’Ajuntament”.

PublicitatRovira  

Sobre els pressupostos municipals per a 2020, que es voten hui, el portaveu de Cs ha reafirmat la postura del seu grup: “Votarem en contra. Per a nosaltres es tracta d’uns pressupostos contaminats pel repartiment de poder i, sobretot, pels problemes familiars que està tenint el nostre alcalde”.

Després de ser preguntat per Inés Arrimadas, Giner ha declarat que “Inés Arrimadas té tot el meu suport personal, polític i afectiu. Crec que seria una gran líder per al partit i per a representar a més de milió i mig d’espanyols que han confiat en Ciutadans”.

Sobre este assumpte, el portaveu de Cs ha afegit: “En aquests moments, el senyor Sánchez està il·luminant un pacte amb separatistes i populistes. És alguna cosa que ens preocupa profundament i la persona que ha demostrat a Espanya que és capaç de véncer al separatisme ha sigut, precisament, Inés Arrimadas”.

Per a concloure, Giner ha posat l’accent en el suport que Arrimadas “ha mostrat sempre a la Comunitat Valenciana”. “Quan hem sol·licitat la presència d’Inés, ha estat. Va estar en la manifestació en defensa de l’Estatut d’Autonomia, quan vam estar defensant el Corredor Mediterrani…Sempre s’ha preocupat els valencians. Per tant, el meu total suport personal i polític perquè Inés Arrimadas siga la pròxima presidenta de Ciudadanos”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela