19:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Giner proposa un model de ciutat còmoda i oberta en el Ateneo Mercantil

Giner: "Vull una València còmoda i oberta i para açò hem de saber aprofitar també el llegat d'altres alcaldes"

“Vull una ciutat còmoda i oberta i para açò hem de saber aprofitar també el llegat d’altres alcaldes. No hi ha per què començar de zero, cal saber aprofitar el que tenim en primer lloc”, ha declarat el portaveu de Cs en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, que ha donat una conferència esta vesprada en l’Ateneu Mercantil, sota el títol ‘València, ciutat còmoda i oberta’, a la qual han assistit més de 150 persones.

Giner ha explicat que València “ha de ser una ciutat d’oportunitats per als veïns i visitants” i ha destacat que “amb projecte i gestió, la ciutat de València pot posicionar-se com la segona ciutat d’Espanya”. “El tripartit de Ribó ha demostrat ser un govern del recanvi”, ha criticat el portaveu de Cs.

“Hem d’aprofitar les fortaleses de València i tot el que està fet ja per a revitalitzar la ciutat i convertir-la en un lloc per a viure, desenvolupar-se i també una destinació turística de qualitat”, ha detallat.

Sobre el turisme el portaveu de Cs ha destacat que “València té la possibilitat de seleccionar al turista que arriba, però para açò és necessari tenir un model de ciutat. El dia de hui València està desnortada“. “Cal aprofitar els continents que ja té la ciutat”, ha dit, referint-se, entre altres, a la Ciutat de les Arts i les Ciències, el Centre Històric, la Marina, Fira València i el Palau de Congressos.

Durant la seua intervenció el portaveu de Cs ha fet un repàs per àrees que “necessiten abordar-se amb serietat i partint de les necessitats dels ciutadans, no de la ideologia de l’alcalde”. Com és el cas de la mobilitat, la neteja, l’accessibilitat i la seguretat jurídica. “Demonitza al conductor i provocar caos circulatori i inseguretat jurídica ens perjudica a tots”, ha afegit Giner, que ha reflexionat sobre la necessitat de recuperar el concepte de l’Àrea Metropolitana.

“València ha de ser una ciutat còmoda i amb oportunitats per a les persones. Els valencians no ens mereixem un alcalde sectari que ens diga com hem de pensar. Per a ser alcalde de València és necessari tenir altura de mires”, ha conclòs.

Últimas noticias

Contenido relacionado