Giner garanteix impulsar el Centre Social de Benicalap i ampliar i millorar la freqüència de la línia 64 de l’EMT

El candidat de Cs es compromet a frenar la degradació del barri: "Benicalap serà un bon barri per a viure"

333

El candidat de Ciutadans a l’Alcaldia de València, Fernando Giner, s’ha compromés a “impulsar el Centre Social de Benicalap, a més de posar al dia les instal·lacions dels col·legis inclosos en la llarga llista d’incompliments de Ribó amb el Pla Edificant, com és el CEIP Ciutat Artista Faller i el CEIP Salvador Tuset“.

“Cal millorar la freqüència de l’EMT i oferir dues parades més, en la línia 64, per a arribar fins a la Ciutat de l’Artista Faller. Així s’evitarien els transbords”, ha detallat Giner.

El candidat de Cs, ha censurat que “Ribó no ha fet res per frenar la degradació de Benicalap” i ha fet balanç de la situació actual del barri: “El barri antic pateix ocupació i inseguretat. Les instal·lacions educatives i esportives es troben en mal estat, les zones enjardinades presenten un pèssim estat de conservació i la neteja dels carrers deixa molt a desitjar”.

Sobre el parc de Benicalap, on aquest matí Giner s’ha reunit amb diverses associacions, el candidat de Cs ha recordat que “al maig de 2017, l’Ajuntament va traure a concurs l’ampliació del Parc de Benicalap fins a la Ronda Nord, però més enllà de la redacció del projecte, l’ampliació continua sent una quimera”. “A més, al març de 2016, es va aprovar el projecte ‘GrowGreen‘, rebent el consistori, al juliol de 2017, 521.250 euros de Fons Europeus a compte del projecte, dels quals no s’ha invertit ni un euro”, ha afegit.

“El tripartit ha demostrat que la gestió no és el seu, però també ha fallat a les persones”, ha censurat el candidat de Cs, qui s’ha compromés a frenar la degradació: “Benicalap serà un bon lloc per a viure”.