Giner: “Cap mare a València haurà de renunciar a la seua vida professional perquè no pot pagar un centre d’infantil”

El portaveu de Cs a l'Ayuntament de València es compromet a impulsar polítiques efectives de conciliació i igualtat dirigides a les mares y pares de València

“Cap mare a València haurà de renunciar a la seua vida professional perquè no pot pagar un centre d’infantil”, ha declarat el portaveu de Cs a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, qui ha celebrat hui el dia de la mare en un acte organitzat per Ciutadans en la plaça de Tapinería de València, al qual han assistit més de 250 persones, i en el qual els assistents han tingut l’oportunitat de sorprendre les seues mares i gaudir d’una ‘flashmob’ amb versions de Nino Bravo en directe.

“Hui és un dia molt especial per a les mares, però també per a nosaltres, els fills, que sempre tenim un suport incondicional en les nostres mares”, ha dit Giner després de l’acte, acompanyat dels candidats de Cs València, entre ells, Eva Ferri, filla de Nino Bravo, qui tanca la llista.

“Ser mare és molt difícil. Per això considere prioritari impulsar polítiques efectives de conciliació i igualtat des de l’Ajuntament de València”, ha manifestat el portaveu de Cs. “Hem d’esforçar-nos per integrar polítiques d’igualtat que ajuden les famílies a conciliar, a poder repartir-se d’una forma compartida la cura dels seus fills i alhora, poder desenvolupar-se adequadament en el mercat professional”, ha detallat Fernando Giner.

Sobre aquest assumpte, el portaveu de Cs, ha afegit: “En Ciutadans sabem que a això cal sumar les dificultats econòmiques. Això que els xiquets vénen amb un pa davall del braç és sol una dita. Des de Ciutadans ens comprometem a oferir als pares, amb fills entre 0 i 3 anys, un xec escolar universal, durant onze mesos a l’any”.

Per a concloure, Giner ha afirmat: “És prioritari que les mares i pares puguen conciliar les seues professions i la cura dels seus fills, i que aqueixos moments tan especials de la criança no siguen una costa de gener constant”

CatalàEspañol