Giner censura l’absència de sinergies entre el Palau de Congressos i Fira València

El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València ha censurat hui l’absència de sinergies entre el Palau de Congressos i Fira València atraure congressos a la ciutat. “El Palau de Congressos i Fira València són dos recintes controlats per l’Ajuntament que actuen com a competidors en compte de buscar sinergies en què els ciutadans siguen els beneficiaris”, ha dit Giner, que demà assistirà a la sessió ordinària del Consell d’Administració del Palau de Congressos.

“En la memòria d’activitats del Palau de Congressos no apareix ni una referència a plans conjunts amb Fira València. València té dos recintes controlats per l’Ajuntament en què cada un té una estratègia individual i eixa no és la millor decisió per a atraure congressistes a la ciutat”, ha dit Giner.

El portaveu de Cs ha incidit en la importància del turisme de congressos. “L’INE situa en 231 euros la despesa mitjana diària que realitza un viatger de negocis mentre que els que acudeixen per ‘altres motius’ no aconsegueixen els 100 euros al dia. València ha d’enfocar-se cap al turisme de qualitat, ja que genera ocupació de qualitat i benestar social mentre que el turisme de massa provoca saturació, visitants que no gasten i llocs d’ocupació low cost“, ha indicat Giner.

Junt amb el turisme de congressos, Giner ha incidit en la necessitat de potenciar el turisme Excellence, enfocant-se als turistes Premium que busquen experiències exclusives, i potenciar el turisme cultural i gastronòmic de la ciutat.

CatalàEspañol