Giner: “La mala planificació de Ribó per a la xarxa de sanejament ha fet un forat de 15 milions d’euros en les arques municipals”

El portaveu de Cs a València preveu un "tasazo" per a 2020 i censura que els valencians han pagat "els deutes de 2018 i ampliacions de crèdit milionàries, sense veure pal·liats els problemes de la xarxa de sanejament"

Fernando Giner, candidat de Cs a l'alcaldia de València.
Fernando Giner, candidat de Cs a l'alcaldia de València.
PublicitatAVL

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat que “la mala planificació de Ribó per a la xarxa de sanejament ha fet un forat de 15 milions d’euros en les arques municipals en 2019”.

“Una vegada més, Ribó improvisa la seua gestió planificant mal el pressupost per a després haver d’ampliar-lo amb partides milionàries”, ha criticat el portaveu de Cs, Fernando Giner.

PublicitatRovira  

El portaveu taronja, ha explicat que els valencians han pagat reconeixements extrajudicials de crèdit de 2018, per valor de 6 milions d’euros i increments de crèdit del pressupost municipal de 2019 de 2.314.600 euros, en concepte d’inversió en la ‘Renovació de Clavegueram i col·lectors’. També 6.882.446 addicionals de despeses corrents en ‘Infraestructures i Béns Naturals’.

“És incompressible que Ribó no dote de manera realista la partida per a la xarxa de sanejament, quan els tècnics municipals porten més de dos anys denunciant que està infradotada en els pressupostos municipals”, ha censurat Giner.

Per a concloure, el portaveu de Cs ha exigit a Ribó que “tinga en compte aquest gran problema abans de presentar els pressupostos per a 2020” i ha apuntat que la mala gestió del Consistori “l’acabaran pagant els ciutadans amb un tasazo”.

Publicitat