Giner: “La mala planificació de Ribó per a la xarxa de sanejament ha fet un forat de 15 milions d’euros en les arques municipals”

El portaveu de Cs a València preveu un "tasazo" per a 2020 i censura que els valencians han pagat "els deutes de 2018 i ampliacions de crèdit milionàries, sense veure pal·liats els problemes de la xarxa de sanejament"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat que “la mala planificació de Ribó per a la xarxa de sanejament ha fet un forat de 15 milions d’euros en les arques municipals en 2019”.

“Una vegada més, Ribó improvisa la seua gestió planificant mal el pressupost per a després haver d’ampliar-lo amb partides milionàries”, ha criticat el portaveu de Cs, Fernando Giner.

El portaveu taronja, ha explicat que els valencians han pagat reconeixements extrajudicials de crèdit de 2018, per valor de 6 milions d’euros i increments de crèdit del pressupost municipal de 2019 de 2.314.600 euros, en concepte d’inversió en la ‘Renovació de Clavegueram i col·lectors’. També 6.882.446 addicionals de despeses corrents en ‘Infraestructures i Béns Naturals’.

“És incompressible que Ribó no dote de manera realista la partida per a la xarxa de sanejament, quan els tècnics municipals porten més de dos anys denunciant que està infradotada en els pressupostos municipals”, ha censurat Giner.

Per a concloure, el portaveu de Cs ha exigit a Ribó que “tinga en compte aquest gran problema abans de presentar els pressupostos per a 2020” i ha apuntat que la mala gestió del Consistori “l’acabaran pagant els ciutadans amb un tasazo”.

CatalàEspañol